Kanovaren en mountainbiken Lutterzand

Highlights

  • Kanotocht (2 uur)
  • Mountainbiketocht incl. helm (2 uur)
  • Lunchpakket
  • Zwemvesten, peddels en professionele instructies

Boek nu vanaf

€ 44,50 p.p.

Kom kanovaren en mountainbiken door het Lutterzand bij Actief Twente. Dit arrangement laat u het mooiste stukje van Twente zien.

Lilian uit Culemborg

Zaterdag 14 september waren wij met onze groep vrienden te gast bij Actief Twente voor een ‘mini-survival’, kanoën op de Dinkel en mountainbiken door de bossen, met als afsluiter versgebakken pizza’s en een drankje. Vooraf was er goed contact en werd er meegedacht over de invulling en planning van onze dag. De vriendelijke en gastvrije ontvangst zette meteen de goede toon en enkele aanpassingen ivm geblesseerden was geen probleem voor deze geoliede organisatie. Alles was goed geregeld, het mooie weer een kado’tje en we konden de dag heerlijk relaxed afronden met een drankje en pizza in de avondzon!
+ Lees meer

Fam. Hollander uit Den Bosch

Wij hebben voor het 3e jaar bij de jongens elektrische fietsen gehuurd en weer prachtige dagen beleefd met behulp van hun mooie routes. Ook hebben we na de tochten nog lekker gezeten met iets lekkers op hun terras. We komen zeker terug en nemen weer bollen mee!
+ Lees meer

Anita uit Amersfoort

De fietsen stonden klaar op het afgesproken moment. Het was mogelijk ter plekke nog een tandem om te ruilen voor fietsen. Prima geregeld en goede dienstverlening! Een tip is nog wel wat fietsroutes (evt. tegen betaling) beschikbaar te hebben.
+ Lees meer

Simone Weghorst uit Zwolle

Onlangs met 7 personen een tocht gemaakt door het mooie Twentse land. We hadden 7 solexen gereserveerd. Er was helaas iets misgegaan in de verwerking van de reservering, waardoor er slechts 4 solexen beschikbaar waren. We zijn uiteindelijk met 4 solexen en 3 scooters op pad gegaan, wat ook erg leuk was omdat we onderweg konden ruilen. We zijn erg vriendelijk geholpen en het ongemak werd met een leuke korting goedgemaakt. Kortom: we hebben een mooie middag beleefd!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanvaren op de Dinkel. Dit is de mooiste kanotocht van Nederland. Vaar tussen stijle zandoevers en beleef de on-Nederlandse natuur vanuit een kano.

Boek nu

Vanaf € 16,- p.p.

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

27,50

Meer informatie
Guided Suptour op de Dinkel

Guided Suptour op de Dinkel

Benieuwd naar Suppen maar nog nooit gedaan? Ga dan mee op de Guided tour van Actief Twente. Een prachtige tocht over het water.

Boek nu

€ 45,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp