Kanovaren + mountainbike Lutterzand

Kanovaren + mountainbike Lutterzand

Kanotocht (2 uur)
Mountainbiketocht incl. helm (2 uur)
Lunchpakket
Zwemvesten, peddels en professionele instructies

Boek nu

€ 61,67 p.p.

Kom kanovaren en mountainbiken door het Lutterzand bij Actief Twente. Dit arrangement laat u het mooiste stukje van Twente zien.

Kano

De dag wordt gestart met de kanotocht die jullie door het prachtige natuurgebied het Lutterzand voert. Jullie varen met Canadese kano’s met plek voor 3 personen per kano. Het Lutterzand is een uniek en prachtig natuurgebied waar de rivier de Dinkel zich met talloze bochten doorheen slingert.

Lunch

Van al dat peddelen in het water krijg je honger. Er staat na afloop van het kanovaren een lekker lunchpakket klaar. Het zorgt er voor dat je je energielevel op peil krijgt zodat je klaar bent voor het mountainbiken.

Mountainbiken

Na de lunch is het tijd om te crossen! Door bossen en over landweggetjes kom je – misschien moe maar vast en zeker voldaan – weer terug bij het startpunt van de kanotocht waar jullie auto’s geparkeerd staan. We nodigen je aansluitend graag uit bij onze locatie Actief Twente, waar je, desgewenst onder het genot van een hapje en drankje (niet inbegrepen), de ervaringen van de dag nog eens de revue kunt laten passeren.

Alternatief

Het kanovaren op de Dinkel door het Lutterzand is alleen mogelijk van 1 september tot en met 31 maart. Het overige deel van het jaar mag er op dit deel van de Dinkel niet gevaren worden vanwege het broedseizoen. Als alternatief kan er dan uitgeweken worden naar een van onze andere kanotochten zoals:

Ervaringen van bezoekers

Een topdag in de mooie Twentse natuur door de gastvrije en goede organisatie van Actief Twente!

Zaterdag 14 september waren wij met onze groep vrienden te gast bij Actief Twente voor een ‘mini-survival’, kanoën op de… + lees meer

- Lilian uit Culemborg

Heerlijke fietsdagen gehad in prachtige omgeving.

Wij hebben voor het 3e jaar bij de jongens elektrische fietsen gehuurd en weer prachtige dagen beleefd met behulp van… + lees meer

- Fam. Hollander uit Den Bosch

Een geweldig uitje!

De fietsen stonden klaar op het afgesproken moment. Het was mogelijk ter plekke nog een tandem om te ruilen voor… + lees meer

- Anita uit Amersfoort

Geweldige tocht gehad

Onlangs met 7 personen een tocht gemaakt door het mooie Twentse land. We hadden 7 solexen gereserveerd. Er was helaas… + lees meer

- Simone Weghorst uit Zwolle
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Informatie:
– Het arrangement duurt 5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen (of betalend voor 10 personen)
– Je dient in het bezit te zijn van een zwemdiploma

Wij kanoën met de nieuwste en meest stabiele kano’s. De kans op een ongewenst nat pak is daardoor zeer klein, maar het is verstandig droge kleding en een handdoek mee te nemen.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp