Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00.

Kanovaren en mountainbiken Lutterzand

Arrangement inclusief:
  • Kanotocht (2 uur)
  • Mountainbiketocht incl. helm (2 uur)
  • Lunchpakket
  • Zwemvesten, peddels en professionele instructies

Lilian uit Culemborg

Zaterdag 14 september waren wij met onze groep vrienden te gast bij Actief Twente voor een ‘mini-survival’, kanoën op de Dinkel en mountainbiken door de bossen, met als afsluiter versgebakken pizza’s en een drankje. Vooraf was er goed contact en werd er meegedacht over de invulling en planning van onze dag. De vriendelijke en gastvrije ontvangst zette meteen de goede toon en enkele aanpassingen ivm geblesseerden was geen probleem voor deze geoliede organisatie. Alles was goed geregeld, het mooie weer een kado’tje en we konden de dag heerlijk relaxed afronden met een drankje en pizza in de avondzon!
+ Lees meer

Fam. Hollander uit Den Bosch

Wij hebben voor het 3e jaar bij de jongens elektrische fietsen gehuurd en weer prachtige dagen beleefd met behulp van hun mooie routes. Ook hebben we na de tochten nog lekker gezeten met iets lekkers op hun terras. We komen zeker terug en nemen weer bollen mee!
+ Lees meer

Anita uit Amersfoort

De fietsen stonden klaar op het afgesproken moment. Het was mogelijk ter plekke nog een tandem om te ruilen voor fietsen. Prima geregeld en goede dienstverlening! Een tip is nog wel wat fietsroutes (evt. tegen betaling) beschikbaar te hebben.
+ Lees meer

Simone Weghorst uit Zwolle

Onlangs met 7 personen een tocht gemaakt door het mooie Twentse land. We hadden 7 solexen gereserveerd. Er was helaas iets misgegaan in de verwerking van de reservering, waardoor er slechts 4 solexen beschikbaar waren. We zijn uiteindelijk met 4 solexen en 3 scooters op pad gegaan, wat ook erg leuk was omdat we onderweg konden ruilen. We zijn erg vriendelijk geholpen en het ongemak werd met een leuke korting goedgemaakt. Kortom: we hebben een mooie middag beleefd!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Stuur ons een bericht via WhatsApp