Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Kanovaren en mountainbiken Lutterzand

Arrangement inclusief:
  • Kanotocht (2 uur)
  • Mountainbiketocht (2 uur)
  • Twentse koffietafel
  • Zwemvesten, peddels en professionele instructies

Deze combinatie van kanovaren en mountainbiken laat je de mooiste plek van Twente zien, het Lutterzand. Waar je in de kano in een rustig tempo over het water vaart. Kun je met de mountainbiketocht met snelheid door de bossen van Twente crossen. Uiteraard op stevige mountainbikes met 29 inch wielen. Door de grootte van de wielen kun je met minder inspanning, meer snelheid maken. Alleen voor een echte durfal.Kanovaren en mountainbiken

Twentse koffietafel

Van al dat peddelen in het water krijg je honger, daarom staat er na afloop van het kanovaren een Twentse koffietafel klaar. De Twentse koffietafel bestaat uit allerlei lekkere Twentse lekkernijen zoals krentenwegge en roggebrood, maar ook diverse soorten beleg en warme gerechten zullen niet ontbreken. Het zorgt er voor dat je je energielevel weer bijvult zodat je klaar bent voor het mountainbiken.

Mountainbiken

Na de koffietafel is het weer tijd om te crossen! Door bossen en over landweggetjes kom je – misschien moe maar vast en zeker voldaan – weer terug bij het startpunt Actief Twente, waar je, desgewenst onder het genot van een drankje (niet inbegrepen), de ervaringen van de dag nog eens de revue kunt laten passeren.

Fam. Hollander uit Den Bosch

Wij hebben voor het 3e jaar bij de jongens elektrische fietsen gehuurd en weer prachtige dagen beleefd met behulp van hun mooie routes. Ook hebben we na de tochten nog lekker gezeten met iets lekkers op hun terras. We komen zeker terug en nemen weer bollen mee!
+ Lees meer

Anita uit Amersfoort

De fietsen stonden klaar op het afgesproken moment. Het was mogelijk ter plekke nog een tandem om te ruilen voor fietsen. Prima geregeld en goede dienstverlening! Een tip is nog wel wat fietsroutes (evt. tegen betaling) beschikbaar te hebben.
+ Lees meer

Simone Weghorst uit Zwolle

Onlangs met 7 personen een tocht gemaakt door het mooie Twentse land. We hadden 7 solexen gereserveerd. Er was helaas iets misgegaan in de verwerking van de reservering, waardoor er slechts 4 solexen beschikbaar waren. We zijn uiteindelijk met 4 solexen en 3 scooters op pad gegaan, wat ook erg leuk was omdat we onderweg konden ruilen. We zijn erg vriendelijk geholpen en het ongemak werd met een leuke korting goedgemaakt. Kortom: we hebben een mooie middag beleefd!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt dit arrangement direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig