Kinderfeestje pizza bakken

Highlights

  • Versierde stoel
  • Pizza chef oorkonde
  • Onbeperkt ranja
  • Mix je eigen drankje!
  • 2 uur onbeperkt pizza's bakken
  • Afsluiting met een ijsje
  • Italiaanse schorten
  • Binnen activiteit
  • Onze pizza specialist

Pizza's bakken op je kinderfeestje? Dat is pas smullen! Heb jij wel eens lekker met je vingers een bol deeg gekneed? Plakkerig voelt dat hé. En wat ga je dan op pizza doen, ham en salami of toch die heerlijke ananas. Jij maakt de pizza, jij beslist. Dus pizza bakkers, bakken maar!

Molewijk uit Enschede

Met collega’s een heerlijke middag gehad. Onderweg gestopt voor een drankje. Iedereen was heel enthousiast. We hadden er Beach Cruisers bij voor de mensen zonder rijbewijs. De combinatie met een chopper qua snelheid was goed te doen.
+ Lees meer

Sandra uit Molenaarsgraaf

Wil je een leuke, gezellige en ontspannen middag met je (grotere) kinderen of vrienden. Dan is het huren vd Beach Cruiser echt een aanrader! Zo ontzettend leuk! Ik ben helemaal niet zo’n fietser maar fietsen op de Beach Cruiser maakt het echt anders. Zo wil ik elke dag wel fietsen ipv autorijden!
+ Lees meer

Vergelijkbare arrangementen

Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij de speurneus die van raadsels en puzzels houdt? Dan is het mysterie van de schatkist echt iets voor jou. Pak je schatkaart, routeboek en schepje en los de raadsels en puzzels op. Kun jij de code kraken om de schatkist te openen? Vast wel!

Boek nu

€ 9,75

Meer informatie
Lego Masters Junior

Lego Masters Junior

Bekend van TV: Lego Masters! Maar nu in de junior versie. Samen met je groepje ga jij de strijd aan. Stroop je mouwen op, ga op zoek naar de juiste legoblokjes en maak je bouwwerk. En pas op dat het stevig genoeg is. Want omvallen zou zonde zijn. Lego Masters Junior is de perfecte binnen activiteit voor een verjaardagsfeestje!

Boek nu

€ 19,00

Meer informatie
Boogschieten Kinderfeestje

Boogschieten Kinderfeestje

Wil jij het origineelste kinderfeestje van de klas geven? Ga boogschieten! Pak je pijl en boog. Zet je voeten iets uit elkaar en span je boog. Knijp één oog dicht en richt je pijl. Wauw! Midden in de roos. Je bent een natuurtalent. Boogschieten is stoer, leuk en super origineel.

Boek nu

19,- per kind

Meer informatie
Mountainbike Kinderfeestje

Mountainbike Kinderfeestje

Het mountainbike kinderfeestje is het stoerste feestje van het jaar. Stap samen met je vriendjes en vriendinnetjes op de mountainbike. Doe je helm op en cross door de bossen. En ben je moe en een beetje vies terug gekomen? Dan staan er patatjes met een snack voor je klaar. Wat een knal feest!

Boek nu

€ 26,00 per kind

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp