Kinderfeestje pizza bakken

Highlights

  • 2 uur lang onbeperkt pizza's bakken
  • Italiaanse schorten
  • Onbeperkt ranja
  • Pizza DIY handleiding
  • Pizza chef oorkonde
  • Mix je eigen drankje!

Altijd al je eigen pizza's willen maken? Nu kan het! Van bodem tot topping. Ben jij de pizzachef van je eigen kinderfeestje?

Molewijk uit Enschede

Met collega’s een heerlijke middag gehad. Onderweg gestopt voor een drankje. Iedereen was heel enthousiast. We hadden er Beach Cruisers bij voor de mensen zonder rijbewijs. De combinatie met een chopper qua snelheid was goed te doen.
+ Lees meer

Sandra uit Molenaarsgraaf

Wil je een leuke, gezellige en ontspannen middag met je (grotere) kinderen of vrienden. Dan is het huren vd Beach Cruiser echt een aanrader! Zo ontzettend leuk! Ik ben helemaal niet zo’n fietser maar fietsen op de Beach Cruiser maakt het echt anders. Zo wil ik elke dag wel fietsen ipv autorijden!
+ Lees meer

Vergelijkbare arrangementen

Loopfiets wintertocht

Loopfiets wintertocht

Ondanks dat het kouder wordt zijn wij gelukkig nog steeds actief! Ga in het winterseizoen op pad met een tocht op een loopfiets.

Boek nu

41,25 p.p.

Meer informatie
High Gin & Jeu de Boules 🍸

High Gin & Jeu de Boules 🍸

Ga gezellig jeu de boulen maar geef er een leuke twist aan! Onze Gin-Tonic-proeverij wisselen we af met indoor jeu de boules.

Boek nu

€ 45,00

Meer informatie
Foute Bingo

Foute Bingo

Beleef nu de avond van je leven en speel de foute bingo! Deze bingo is een mix van het oude spel maar met een unieke twist. Een avond vol met lol en dat alles onder begeleiding van onze enige echte foute bingomaster!

Boek nu

45,25

Meer informatie
Winterse Smokkeltocht

Winterse Smokkeltocht

Ons spannendste arrangement in het donker. De Smokkeltocht! In kleine groepjes wordt je diep de Twentse bossen ingestuurd met niet meer dan een zaklamp en een kaart. Je doel: Het ontwijken van de bewakers. Weet jij de tocht te overleven zonder te schrikken? Wij denken van niet!

Boek nu

€ 47,00 per persoon

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp