Kinderfeestje pizza bakken

Kinderfeestje pizza bakken

Versierde stoel
Pizza chef oorkonde
Onbeperkt ranja
Mix je eigen drankje!
2 uur onbeperkt pizza's bakken
Afsluiting met een ijsje
Italiaanse schorten
Binnen activiteit
Onze pizza specialist

Pizza's bakken op je kinderfeestje? Dat is pas smullen! Heb jij wel eens lekker met je vingers een bol deeg gekneed? Plakkerig voelt dat hé. En wat ga je dan op pizza doen, ham en salami of toch die heerlijke ananas. Jij maakt de pizza, jij beslist. Dus pizza bakkers, bakken maar!

Hoi je bent er

Kom gezellig binnen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je versierde stoel staat al klaar. Geniet van de ranja (onbeperkt) en laat weten welk verjaardagslied jij wilt horen. Jij zegt het, wij draaien het! Even zin om te dansen? Laat je moves dan maar zien.

Pizza's maken, hoe doe je dat?

Tijdens de workshop pizza bakken leer je alle fijne kneepjes van het vak. Hoe maak je van een bol deeg een ronde en platte pizza. Hoe dik moet de pizza zijn voor die krokante bodem. Welke toppings of ingrediënten kies je om je pizza zo smakelijk mogelijk te maken. Is dat met kaas en uien of kies je één van onze andere ingrediënten die voor je klaar staan. En hoe bak ik een pizza en mag ik het allemaal zelf doen? Hier geeft onze pizza specialist jou alle antwoorden op.

 

 

Onze pizza specialist

Is een ervaren vlotte pizza bakker die jou leert hoe jij je pizza moet maken. Hij laat je de technieken zien voor een mooie ronde pizza. Hij geeft je advies welke toppings/ingrediënten lekker bij elkaar smaken. Hij helpt je mee om de pizza goed in de oven te schuiven. En hij let op dat de pizza niet verbrandt en er een heerlijke pizza uit de oven komt. Natuurlijk doet hij dat allemaal samen met jou.

Hoe ziet het programma eruit?

De tijden zijn een indicatie.

Kan ik dit ook voor een ander feestje boeken?

Ja, zeker! Pizza bakken is ook zeer geschikt als team uitje, school uitje, etc. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen je graag! Of kijk hier voor nog meer kinderfeestjes.

Ervaringen van bezoekers

E-relaxed door mooie omgeving!

Met collega’s een heerlijke middag gehad. Onderweg gestopt voor een drankje. Iedereen was heel enthousiast. We hadden er Beach Cruisers… + lees meer

- Molewijk uit Enschede

Geweldige middag gehad op de Beach Cruiser!!

Wil je een leuke, gezellige en ontspannen middag met je (grotere) kinderen of vrienden. Dan is het huren vd Beach Cruiser… + lees meer

- Sandra uit Molenaarsgraaf
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt circa 2 a 2,5 uur
  • Minimaal aantal personen bedraagt 8
  • Voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Verplicht 1 volwassene aanwezig (2 mag natuurlijk ook)
  • Overige consumpties niet inbegrepen
  • Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp