Lunch & tocht per voertuig

Lunch & tocht per voertuig

Uitgebreide lunchtafel
Tocht op een van onze voertuigen (2 uur)
Route via gratis navigatie route-app

Genieten van een lekkere Twentse lunch en aansluitend op pad om Twente te verkennen met een chopper, puch of misschien wel de tuktuk!

Lunch

Start voordat jullie een tocht gaan maken op de voertuigen met een heerlijke lunchtafel! De lunch staat voor jullie klaar op het gewenste tijdstip. Geniet van onder andere een lekkere soep, een heerlijk broodje kroket, diverse broodsoorten met beleg en koffie/thee, melk en jus d’orange. Check hier de volledige inhoud van onze lunch. Bij goed weer op onze veranda of het zonneterras, bij minder goed weer in onze sfeervolle ‘Bar Actief’.

Heb je speciale dieet wensen of bepaalde allergieën? Dan kun je dit voorafgaand bij ons aangeven, dan houden wij daar uiteraard rekening mee!

Voertuigen

Na de lunch sturen we jullie op pad met de geboekte voertuigen. Kies bijvoorbeeld voor 5 scooters en 5 e-cruisers. Of gaan jullie de e-choppper, de loopfiets of onze nieuwe Fatmax proberen? Uiteraard is het ook mogelijk om allemaal hetzelfde soort voertuig te besturen. De routes waar je uit kunt kiezen duren ongeveer 2 uur en gaan bovenal door de prachtige natuur van Twente. Ook bestaat de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren in leuke plaatsjes in de buurt zoals Denekamp, Ootmarsum en de Lutte. Kom na afloop van de tocht gerust nog op ons terras even nagenieten!

NB: Willen jullie liever de lunch nadat jullie een tocht hebben gemaakt? Dat kan ook! Geef dat dan bij het maken van je boeking even door.

Ervaringen van bezoekers

Goed georganiseerd

Met collega’s rondgereden in de tuktuk en onderweg bij 2 restaurants gestopt. Bij de eerste kregen we wat te drinken… + lees meer

- Petra uit Strijker
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 3,5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs als je gebruik maakt van een scooter of chopper. Voor de Fatmax is geen rijbewijs nodig, maar hiervoor geldt wel een minimale leeftijd van 16 jaar.

 

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Kies zelf de gewenste aantallen per voertuig. Allemaal op pad met hetzelfde voertuig? Of toch liever een mix? Beide is mogelijk!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp