Mini Playbackshow

Mini Playbackshow

Welkomstdrankje met lekkernij
Feestwinkel met de leukste attributen
Podium, geluidsinstallatie, spotlight en presentator
Open bar (4 uur)
Nootjes/zoutjes op tafel
Hapjes (4 p.p.)
Frietjesbuffet als afsluiting

Boek nu

€ 48,50 p.p.

De KRO Mini-playback show is volgens ons het allerbeste kinderprogramma. En nu kun je het met dit uitje naspelen!

Met z'n allen, met z'n aaahaaalleeen....

Dit is waarom de KRO Mini-playbackshow het allerleukste kinderprogramma ever was. Als we één programma terug willen zien op TV, is het wel de KRO Mini-Playbackshow. En wel hierom:

  1. Henny Huisman = Mini-Playbackshow, zonder Henny geen herrie. De geestelijke vader, bedenker, uitvoerder en playbackprofeet is onlosmakelijk verbonden met de Mini-Playbackshow. Waar zouden we zijn zonder Hennie?
  2. Neuzen in de kledingwinkel, kandidaten mochten de meest awesome outfits kiezen uit de grootste inloop-verkleedkist die je ooit had gezien. #verkleedgoals
  3. ‘ De Bol’, de magische transformatiebol die het klaar wist te spelen om de kinders binnen 30 seconden volledig om te toveren tot een superster. Hoe-de-fuck deed dat ding dat?!
  4. De Jury, Bulletje stal de harten van iedere kijker met zijn klungelige, onnozele opmerkingen.
  5. De Moppentrommel, de steengoede grappen die in deze rubriek rond je oren vliegen, rakel je nog steeds op in de lunchpauze om indruk te maken op de collega’s.
  6. Fun-fact: Het eindlied van de Mini-Playbackshow was ooit “In het echt is het anders’. Tien punten voor de echte fans die dit nummer nog kennen.
  7. Met z’n allen, het moment dat voor altijd blijft hangen…..

Actief Twente

Na ontvangst met een welkomstdrankje met lekkernij is het tijd om je outfit uit de feestwinkel te toveren. Al enig idee hoe jouw optreden eruit moet komen te zien? Het podium en de microfoon staan klaar, nu de act nog, JIJ! Geniet van onbeperkt drinken en de lekkere hapjes die langskomen deze avond. De jury zit klaar en zij bepalen wie uiteindelijk de mini playbackshow wint! Met als afsluiting, een heerlijk frietjesbuffet met op de achtergrond het bekende lied: Met z’n allen, met z’n aaahhaaallen…

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Een basis programma hebben wij al voor je gemaakt. Mocht je de avond helemaal compleet willen maken zijn er verschillende mogelijkheden ter uitbreiding.

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
  • Duur van het arrangement is 4 uur
  • Dit arrangement is boekbaar vanaf 20 personen
  • Open bar is op basis van self-service

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de mini playbackshow? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp