QR Speurtocht per kickbike

QR Speurtocht per kickbike

Kickbike
Routeboek en antwoordformulier
Travelbag Familie
Navigatiemateriaal

Boek nu

€ 22,50 p.p.

Ooit een QR rally gedaan per kickbike? Pak je kans en vind de QR codes met een GPS!

Ontvangst

Je wordt ontvangen bij Actief Twente. Aansluitend leggen we je graag uit hoe de QR tocht werkt en krijg je van ons een kickbike, Garmin en roadboek mee.

Kickbike

Een kickbike komt het meest overheen met een step, maar dan met een groot voorwiel. Het steppen is eenvoudig om te doen en het geeft vooral veel plezier, zonder dat je super sportief hoeft te zijn.

QR Speurtocht

Wij hebben QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt. Een QR-code is een ‘streepjescode’ die gescand kan worden met een smartphone, bijna elke smartphone heeft een barcodereader en anders is deze eenvoudig te installeren.

Op verschillende spots hebben wij codes verstopt. Met behulp van je telefoon scan je de codes en beantwoord je de vragen. De route naar de code bepalen jullie zelf, een lijn op de Garmin laat jullie alleen zien in welke richting je moet gaan.

Travelbag Family

Tijdens het steppen zul je vast en zeker zin in iets lekkers hebben. Daarom krijg je onze Travelbag Familie mee: een gaaf rugtasje gevuld met een candybar, zakje chips en een blikje drinken. Het tasje mag je na afloop houden!

Ervaringen van bezoekers

Super leuk gehad!

Op pad geweest met de elektrische loopfiets. Dat moet je echt wel even onder de knie krijgen, maar eenmaal onder… + lees meer

- Sarah uit Raalte

Erg goed bedrijf.

Wij hebben op een prachtige na-zomerdag 2e-bikes gehuurd. Na een hartelijke ontvangst in een gezellig pand kregen wij duidelijk uitleg… + lees meer

- M. Bekkering uit ‘s-Gravenzande
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • De kickbike wordt voor de hele dag gehuurd. Na de QR Speurtocht is het dus nog mogelijk om zelf een route te gaan steppen.
  • Voor kinderen hebben wij kleine kickbikes. Indien je hiervan gebruik wilt maken geef dit aan bij opmerkingen.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp