Dierentuin Nordhorn, een uitje voor het hele gezin!

Dierentuin Nordhorn, een uitje voor het hele gezin!

Dierentuin Nordhorn

Dierentuin Nordhorn is niet alleen een prachtige dierentuin vol met verschillende en bijzondere dieren, maar deze dierentuin biedt ook verschillende activiteiten aan om er een onvergetelijke dag van te maken. Je mag helpen de dieren te voeren, er is een grote speeltuin aangelegd en er zijn meerdere thema dagen/avonden.  Dierentuin Nordhorn is elke dag geopend, het hele jaar door. Het is ook zeker de moeite waard om de dierentuin in winter én zomer te bezoeken, elk seizoen is er wel wat speciaals te vinden.

Meerdere activiteiten

Bezoek deze plek eens met een route die door de prachtige landschappen van Twente gaat, dit kan bijvoorbeeld op een fiets, solex of scooter van Actief Twente.

Na een indrukwekkende tour door de dierentuin kunt u heerlijk uitrusten in een van de horecavoorzieningen die aanwezig zijn, terwijl uw kind(eren) lekker aan het spelen zijn in de ruime speeltuin. Dit bezoek uitbreiden met nog een geweldige activiteit? Denk dan eens aan een kano-rit op de Vechte! Een sportieve activiteit voor iedereen.

dierentuin nordhorn

Ook is er een mogelijkheid om een vakantiehuis te huren, Dierentuin Nordhorn biedt 5 accommodaties aan die het hele jaar te boeken zijn. Erg leuk voor een familie-uitje of iets dergelijks.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp