7 dagen per week geopend
Fiets 4 daagse in Twente

Fiets 4 daagse in Twente

Fiets 4 daagse

Dit jaar is alweer de 42e editie van de Euregio Fiets 4 Daagse in Denekamp. Dit jaarlijks terugkomend event is erg gewild bij de Twentenaren. Erg veel aanmeldingen van groot en klein maken de fiets 4 daagse geweldig.

Route’s

Deze fiets 4 daagse lijd je langs de mooiste plekjes van Twente en het grensgebied van de Duitse grafschaft Bentheim. Variëteit is heel belangrijk voor de organisatie, daarom zijn er elk jaar nieuwe routes met bijzondere bezienswaardigheden in en rondom Twente. Er zijn naast de verschillende bezienswaardigheden ook 4 verschillende afstanden die u kan afleggen. De fiets 4 daagse is voor iedereen, jong en oud. Heeft u geen zin in 4 hele dagen te fietsen? Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een enkele dag mee te doen. U kunt dagelijks kiezen uit vier routes; 25, 40, 60 of 100 km. de routes zijn volledig uitgepijld, zodat de papieren versie normaal gesproken in uw binnenzak kan blijven.

Onderweg zijn er voldoende controle- en pauzeplaatsen. Voor de route van 100 Kilometer kunt u aansluiten bij een groep van voorrijders.

fiets 4 daagse in twente

Er komen mensen vanuit heel Nederland voor de fiets 4 daagse in Denekamp. Veel ouderen die rond deze tijd op vakantie zijn melden zich aan voor deze 4 dagen fietsplezier. Komt u verder uit het land en is het lastig om uw eigen fiets mee te nemen? Twente biedt u genoeg mogelijkheden om een (elektrische) fiets, duofiets of gezinsfiets te kunnen huren.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp