Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Heisessie in Twente

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, maar wil je dit combineren met een vergadering, presentatie of brainstormsessie? Plan je heisessie Twente dan nu bij Actief Twente. We hebben ontzettend veel arrangementen en we kunnen zoveel doen. Ter inspiratie geven we je graag wat ideeën maar neem contact met ons op zodat wij maatwerk voor jullie kunnen leveren.

Heisessie Twente

Actief Twente beschikt over een eigen informele locatie die gebruikt kan worden als vergader-, presentatie- of brainstormruimte. Onze locatie is geschikt voor zakelijke gezelschappen van 2 tot 100 personen. Ook zijn er diverse samenwerkende locaties in de buurt waar een inspirerende vergaderruimte voor jullie gezelschap geregeld kan worden. Even weg van het werk, even kunnen overleggen zonder gestoord te worden. Nieuwe plannen maken voor de komende periode, of juist terugblikken en evalueren van wat geweest is. Combineer dit met een ontspannende activiteit zodat je dag én leerzaam én leuk is. Graag denken wij met je mee om ook in je activiteit nog een leermoment of boodschap te verweven.

Activiteiten

Naast de activiteiten met onze vervoersmiddelen (zoals de e- chopperscooter, loopfiets, solex, kano en heel veel soorten fietsen), zijn er ook andere activiteiten mogelijk die zeer geschikt zijn voor een heisessie dag. Ooit al eens van schapendrijven gehoord? Een superleuke, leerzame activiteit waarbij de communicatie tussen de teams van groot belang is, wil je de schapen de juiste kant uit krijgen. Leiderschapsvaardigheden komen hiermee zichtbaar naar voren op een ongedwongen wijze. Want de schapen luisteren niet naar wat je zegt, maar reageren op de houding van de groep. Na een intrigerende demonstratie van een authentieke schaapherder en haar honden krijgen alle medewerkers zelf de mogelijkheid om diverse opdrachten met de schaapskudde uit te voeren. Dat lijkt gemakkelijker dan gedaan… De beste stuurlui staan immers aan wal. De ambitie om even zelf schaapherder te zijn is altijd goed voor een overdosis hilariteit!

Op maat gemaakt programma

Graag stellen we voor jullie heidag een programma op maat samen. Afhankelijk van jullie wensen kiezen we samen de beste locatie voor het ‘ zakelijke’ deel en adviseren we jullie graag met een bijpassende activiteit. Naast het hierboven genoemde schapendrijven is de heidag natuurlijk ook te combineren met anderen teambuildings activiteiten zoals bamboe bouwen, een mountainbike clinic, boogschieten of een roofvogelshow. En ook lekker eten/drinken mag hierbij niet ontbreken! Klik hier voor al onze arrangementen met eten.

Bel of mail ons gerust (info@actieftwente.nl / 0541 299821). We brainstormen graag met je mee om jullie teamdag tot een succes te maken.

Neem contact met ons op