Benieuwd naar wie Jayden is?

Bekijk dan deze pagina!

Leer Jayden kennen

Leer Jayden kennen

Actief Twente is de grootste verhuurder in E-Choppers, Scooters,  Mountainbikes, Elektrische Fietsen en vele andere voertuigen in Twente. Tussen Denekamp en Oldenzaal ligt deze verhuurder. Wij van Actief Twente willen je graag voorstellen aan onze ( Top 😉 ) stagiaire Jayden.

Wat is jouw functie bij Actief Twente?

Leer Jayden kennen

Ik ben Jayden Top, 18 jaar oud en loop stage op de afdeling Sales & Marketing bij Actief Twente. Ik volg zelf de opleiding marketing en communicatie op niveau 4 van het Mbo. Mijn stage houd eigenlijk dat ik zorg voor de onderhoud aan de website, schrijf nieuwe of herschrijf oude blogs en ik ben bezig met nieuwe interne projecten. Mocht het wat drukker zijn houd ik me ook bezig met de balie, daar help ik de mensen die hebben geboekt en stuur ze door naar de uitgifte waar ze hun voertuig kunnen ophalen bij een andere collega.

Hoe zouden jouw collega’s jou omschrijven?

Mijn collega’s zouden mij omschrijven als een vriendelijke, nette collega die erg klantgericht aan het werk is. Ook vinden ze me commercieel erg sterk en vinden ze dat ik een creatieve denkvaardigheid heb waardoor ik altijd met een oplossing kan komen. Ook vinden ze mijn accentje soms wel grappig.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Naast mijn stage werk ik ook nog in Losser. Ik werk bij Bella Pyramide waar mensen eten kunnen laten bezorgen of afhalen. Daarnaast sport ik ook. Ik voetbal bij Ajc’96 in Losser. Ik hou ervan om bezig te zijn en fit te blijven. Daarnaast ( helaas door corona kan dat nu niet ) vind ik het ook leuk om uit te gaan met vrienden. Ik ben niet vies van een drankje namelijk. 

Johan Cruijff
Afbeelding komt van Cruyff Foundation

Wat is jouw levensmotto?

Zelf kan ik me erg vinden in de uitspraak van Johan Cruijff: ”Je kunt beter ten onder gaan met je eigen visie dan met de visie van een ander”. Dit houd in, je kunt beter zelf ten onder gaan met je eigen manier van doen dan falen met iets wat een ander heeft bedacht. Fouten mag je maken, zolang je maar doorzet, doorgaat en een andere manier vindt waardoor het wel werkt.

Wist je dat Jayden…?

Al op zijn 15e zijn debuut heeft gemaakt in het 1e team van Ajc’96? Ik ben ooit teruggezet van de C1 naar de C2, dus was het voor mij mooi om 2 jaartjes later mijn debuut te maken in het eerste team. Ook heb ik een jaartje later mijn 1e goal gemaakt voor het eerste team. Ondertussen heb ik al meer dan 10 wedstrijden gespeeld voor het eerste.

Dillemmatijd…

Bekijk hier de top 5 leukste uitjes van Jayden in Losser!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp