Fiets huren bij Camping de Papillon?

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fietshuur bij 5✨Camping de Papillon

Laat je fiets bezorgen

Laat je fiets bezorgen

Direct fietsen vanaf Camping de Papillon? Laat je fietsen bezorgen. Boek eenvoudig je fietsen online. Het grote voordeel? Alle voertuigen direct bij jou!

Bekijk alle fietsen

Bekijk alle fietsen

Ben je opzoek naar een elektrische bakfiets, kinderkar of fietsen met kinderzitjes? Bekijk hier ons complete assortiment (kinder) fietsen.

Gebruik een van onze routes

Route 29km

Route 29km

Via de Duitse grens naar het Lutterzand en het centrum van Denekamp

Route 34km

Route 34km

Een mooie route naar Landgoed Singraven en Ootmarsum.

Voertuig huren bij Camping de Papillon

Huur een scooter

Huur een scooter

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij Camping de Papillon inclusief een route om een dag te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we ook kinderzitjes voor achterop de scooter.

Met de tandem op pad

Met de tandem op pad

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Sportief vanaf de Camping

Sportief vanaf de Camping

Start vanaf Camping de Papillon en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn super licht en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Kanovaren op de Vechte

Kanovaren op de Vechte

Varen op het meer van de Vechte, rondje door de grachten van Nordhorn waarbij er tijd is om onderweg een ijsje te eten/terras op te gaan. Na afloop lekker uit peddelen over de “VechteSee”. De instap is op vaste dagen en tijden. De periode loopt van van 1 April t/m 30 Augustus.

Meer info

Meest geboekt

Loopfiets huren

Loopfiets huren

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Een superleuk dagje uit! Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van Twente heen. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 meter.

E-Chopper huren

E-Chopper huren

Superleuk uitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde bij Actief Twente. Op deze stoere, elektrische scooter mag je gezien worden. Natuurlijk is de mooie route inclusief een GPS. Wil je dit boeken? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor deze leuke tocht!

Kickbike en speurtocht

Kickbike en speurtocht

Leuk uitje voor 2 of met je gezin: Direct vanaf onze locatie op pad met de kickbike en ga op zoek naar de QR-Codes! Kun jij alle QR-Codes vinden? Kickbiken is het nieuwe steppen. De kickbikes zijn geschrikt voor alle leeftijden doordat ze makkelijk in gebruik zijn .

Wil je meer weten over de camping? Lees onze blog over Camping de Papillon in Denekamp

Stuur ons een bericht via WhatsApp