Camping de Papillon, een speelparadijs voor kinderen

Camping de Papillon, een speelparadijs voor kinderen

Camping de Papillon ligt in het dorp Denekamp. In je tent, caravan, camper of in een bungalow kun je genieten van de rust, ruimte en comfort. Maar dat niet alleen, Camping de Papillon is ook één groot speelparadijs voor kinderen.

Het speelparadijs

Camping de PapillonKinderen hoeven zich nooit te vervelen bij camping & Bungalowpark De Papillon, ze hebben hier welgeteld 20 speeltoestellen. Daarnaast kunnen de kinderen zich nog uren vermaken op de springkussen, in het zwembad, in de speel- recreatieruimte of in het waterspraypark. Er is zelfs een animatieteam voor de kinderen, waarmee ze uitdagende activiteiten kunnen doen. Terwijl jij kunt genieten van een boek, die je al heel lang wilt lezen.

Duurzaamheid

Ben jij al bezig met duurzaamheid? Camping de Papillon wel, zij streven naar een duurzame camping en Bungalowpark in Twente. Zo hebben ze een eigen reinigingssysteem wat het water opvangt en filtert. Voor een schone toekomst moet je samenwerken. Zelfs de speeltoestellen zijn van duurzaam materiaal, wat de vakantie alleen maar leuker maakt. Vind jij duurzaamheid ook belangrijk, kies dan voor Camping & Bungalowpark De Papillon. Je zult zien, dat je na je vakantie, nog meer voor duurzaamheid gaat.

Natuur

Camping en bungalowpark de PappilonDe natuur is hier prachtig! Je kunt hier perfect wandelen, fietsen of scooter rijden. Ontdek de beekjes, heides en eigenaardige dorpjes om Denekamp heen. Of ga het avontuur aan op een mountainbike en race over de zandpaden.  Neem eens een kijkje in de leuke winkelstad Nordhorn, dit is nog geen 15 minuten rijden. Verder is er in de buurt ook een goede ijsboer, waar ze hun eigen ijs maken, dit is gelegen aan het kanaal ‘de IJskuip’.

Camping de Papillon

Kortom: Camping & Bungalowpark De Papillon is echt een familiecamping, waar kinderen zich nooit vervelen en je als ouder heerlijk kunt genieten. Camping Bungalowpark De Papillon scoort daarmee ook een 8,6 op Zoover.

Campings in Twente

Kortom: Er zo is zo veel te beleven in het mooie Twente, dat je hier zelf moet achter komen. Bekijk nu andere campings en geniet van dit grote avontuur te fiets, scooter, solex of zelfs in een kano.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp