Camping De Molenhof, Een ANWB topcamping

Camping De Molenhof, Een ANWB topcamping

Camping De Molenhof beschikt over veel voorzieningen, een mooi sanitair en ook een prachtig terrein. Hiermee voldoen ze aan de hoogste eisen, waardoor De Molenhof 5 sterren heeft gekregen van de ANWB topcamping. Dit is door inspecteurs beoordeeld op kwaliteit en kwantiteit.

Voorzieningen

Camping de MolenhofCamping De Molenhof beschikt over 2 zwembaden, een verwarmd binnen zwembad en een buiten zwembad. Bij allebei de zwembaden, zit een peuterbadje. Met mooi weer gaat het dak open van het binnen zwembad en kun je genieten van een groot waterplaza. Er is zelfs een waterglijbaan van 45 meter, hoe leuk is dat voor de kinderen en stiekem ook voor volwassenen. De Molenhof beschikt ook over een leuk animatieteam en ze hebben welgeteld 34 speeltuinen, uren lang plezier voor de kinderen. Wil je graag vissen? Dit kan gewoon in de eigen visvijver van De Molenhof.

Tijdens je vakantie, kun je zelfs je kleren wassen en drogen in de wasserette op De Molenhof. Dit is nog niet alles, camping De Molenhof beschikt over nog veel meer moderne, luxe sanitair en je mag zelfs je huisdier meenemen, mis dit niet en plan snel een vakantie bij Camping De Molenhof!

Verblijf

Lodges Camping de MolenhofCamping de Molenhof heeft verschillende soorten verblijven. Denk hierbij aan Lodges, familiehuizen, trekkershutten, bungalowtenten of huur alleen een kampeerplaats af. De verblijven zijn geschikt vanaf 2 personen en loopt op tot 18 personen. Met een grote groep op vakantie, is dus geen enkel probleem en alleen maar reuze gezellig.

Omgeving

Twente heeft een van de mooiste omgeving, waar veel te beleven valt. Ga op ontdekkingsreis met de fiets of scooter. Bekijk het mooie centrum van Tubbergen en Oldenzaal, hier kun je gezellig op het terras zitten of winkelen in de mooie winkelstraten. Wil je totaal iets anders? Ga dan langs een museum en bekijk de historische momenten of genieten van de dieren in een dierentuin en voor nog meer avontuur, kun je hard gaan in een pretpark.

Camping de Molenhof

Kortom: Wil je op een camping toch genieten van al het luxe, dat kan op camping De Molenhof. Een ANWB topcamping met wel 5 sterren. Een speelparadijs voor kinderen en ontspanning voor de ouders. Als je kind geniet, geniet je als ouder ook.

Campings in Twente

Kortom: Er zo is zo veel te beleven in het mooie Twente, dat je hier zelf moet achter komen. Bekijk nu andere campings en geniet van dit grote avontuur te fiets, scooter, solex of zelfs in een kano.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp