Camping Twente, een gezellige familiecamping

Camping Twente, een gezellige familiecamping

Camping Twente ligt tussen Enschede en Haaksbergen in, dichtbij het mooie natuurgebied het Buursezand en het Rutbeek. De kantine is een trefpunt voor een drankje en een klein hapje, waar je gezellig een praatje kunt maken met de medekampeerders.

Activiteiten

Camping-Twente-terras (1)De recreatieteam van Camping Twente zorgt voor leuke activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan bingo, disco, playbackshow, sport- en spelevenementen, bonte avond, kaarten en nog veel meer. Voor de kinderen wordt er overdag een eigen programma gemaakt. In de kantine van Camping Twente kunnen ook feestjes gehouden worden, met daarbij een barbecue of een warm- en koud buffet.

Omgeving

Voor de mooie omgeving moet je naar het Buursezand of het Rutbeek gaan, hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Op het Rutbeek kun je ook nog zwemmen, waterskiën en vissen. Enschede in gaan is ook een leuk idee . Er zijn weekmarkten, museums, een mooie binnenstad waar je heerlijk op het terras kan zitten en genieten van een hapje en een drankje, de winkelstraten ontdekken of misschien wel het bruisende uitgaansleven. Daarnaast is er ook een pretpark voor de kleintjes genaamd de Waarbeek. Een dagje vol plezier!

Voorzieningen

Camping-Twente-zwembad (1)Camping Twente beschikt over een beautycenter met daarin een kapsalon en schoonheidssalon, een snackcorner waar je kunt genieten van heerlijke snacks, een grote zaal voor de leuke activiteiten en feestjes, sportvelden zoals een tennisbaan en volleybalveld, kinderspeelplaats en een zwembad met een kinderbad. Op camping Twente staat een sanitair gebouw die is voorzien van een wasserette-babywasruimte, invalidenwasruimte, ruimte om af te wassen en een stortplaats voor chemisch toilet.

Camping Twente

Camping Twente biedt plaats aan voor staanplaatsen en hebben een apart stuk voor de losse kampeerders. Dit is in de buurt van het zwembad en de sanitaire voorzieningen. Huisdieren zijn deels toegestaan, dus je lieve viervoeter kan gewoon mee.
Kortom: Camping Twente is een gezellige familiecamping met veel activiteiten . Daar om heen zit een prachtige omgeving, waar je heerlijk van kunt genieten.

Campings in Twente

Kortom: Er zo is zo veel te beleven in het mooie Twente, dat je hier zelf moet achter komen. Bekijk nu andere campings en geniet van dit grote avontuur te fiets, scooter, solex of zelfs in een kano.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp