Stien ’n Boer, een knus en gezellig familiecamping

Stien ’n Boer, een knus en gezellig familiecamping

Stien ’n Boer is een knus en gezellig familiecamping in Haaksbergen. Gelegen aan de grens van Twente en de Achterhoek. De camping beschikt over de faciliteiten van een groot park. Ontdek de mooie omgeving van Twente wandelend, op een fiets, scooter of solex.

Stien 'n Boer

Stien ’n Boer

Het park beschikt over een verwarmd binnen zwembad met een peuter en kleuter bad en een buitenbad met een familie glijbaan. Voor de kinderen is er urenlang speelplezier in de indoor speeltuin met een ballenbak en springkussen. Voor de ouders is er een terras, zo kun je de kinderen goed in de gaten houden. Daarnaast is er op elk veld een speeltuintje. Op het park bevindt zich ook een dierenweide, sportvelden en nog veel meer faciliteiten. Voor kinderen worden er leuke recreatieprogramma’s gehouden.

Faciliteiten

Stien ’n Boer beschikt over verwarmde toiletgebouwen met douches, ruimte voor baby’s, en een mindervalide toilet. Er is ook ruimte om je kleren te wassen in de wasserette met 4 wasmachines, 2 drogers en een strijkgelegenheid.  Je kunt er ook heerlijk eten in het restaurant, met een gezellige bar en een pooltafel om je vrienden in te maken. ’S avonds nog zin in een snack, dit kan gehaald worden bij de snackbar of de winkel op het park. Nooit zoveel tijd om naar de kapper te gaan, dit kun je dan nu gewoon doen op het park. Camping het Stien ’n Boer heeft namelijk gewoon een kapsalon op het park, dit is geopend op maandag, vrijdag en zaterdag op afspraak. Ook kun je hier terecht voor een manicure behandeling en gel lak nagels, hoe relaxt is dat.

Bungalow Stien 'n Boer

Accommodaties

Voor variatie moet je bij Stien ’n Boer zijn van luxe bungalows tot gezellige familietenten en avontuurlijke safaritent. Dit varieert van 2 tot 6 personen. Daarnaast kun je ook kamperen, hier beschik je over een ruimte van 80 – 100 m2 en de comfort plek heeft een ruimte van 120m2. alle kampeervelden zijn autovrij en dienen op de aangegeven plekken te worden geparkeerd. Er zijn 4 velden waar het toegestaan is om je huisdier mee te nemen en 3 daarvan niet, deze velden zijn dan ook van elkaar afgezonderd.

Kortom: Camping en bungalowpark ’t Stien ’n Boer beschikt over veel verschillende accommodaties, faciliteiten en speelruimtes voor de kinderen en je mag zelfs je huisdier meenemen. Beleef nu snel de gezelligheid en de ruimte van ’t Stien ’n Boer.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp