Natuurcamping Olde Kottink, midden in de natuur

Natuurcamping Olde Kottink, midden in de natuur

Natuurcamping Olde Kottink ligt in het mooie plaatsje Beuningen aan het riviertje de Dinkel in het prachtige coulisselandschap. Waar je kunt genieten van de natuur tussen de hoge oude eiken.

Natuurcamping Olde Kottink

Camping Olde kottinkBij natuurcamping Olde Kottink hebben ze 90 plaatsen voor kampeerders. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra, gratis WI-FI en je eigen waterbron, dat is toch geweldig! Wil je als volwassene ultiem genieten van de rust, geen spelende en schreeuwende kinderen om je heen, dit kan op de velden wat alleen bestemd is voor volwassen. Natuurlijk zijn er ook velden waar je met je gezin kunt staan, dit is één grote speeltuin voor kinderen onder de 10 jaar. Wil je elke ochtend lekker verse broodjes krijgen, dit kan in het hoogseizoen. Je kunt dan 7 dagen per week, broodjes bestellen.

Omgeving

In een mooiere omgeving dan bij natuurcamping Olde Kottink kun je niet zitten. In het mooie coulisselandschap met wegen tussen de weilanden en de bossen door. Kom je van alles tegen. Denk hierbij aan snelstromende beekjes met kristalhelder water, heidevelden, zandverstuivingen en de meest mooie weilanden. Dit zijn de mooiste plekken om te wandelen en te fietsen. Wil je meer van de omgeving zien, aarzel dan niet en stap eens op een scooter, solex of een e-bike. Dit is de leukste manier om de omgeving van Beuningen te ontdekken.

Voorzieningen

Olde kottinkVoor vele voorzieningen ben je bij Olde Kottink op de juiste adres. Ze hebben een kampvuurplaats, waar je je eigen marshmallows kunt roosteren. Daarnaast beschikken ze ook over een wasserette, koelkast, vriezer, magnetron en zelfs een kookgelegenheid. Olde Kottink beschikt ook over modern sanitair wat ook geschikt is voor baby’s. Vissers zijn hier ook echt in hun element, je kunt hier namelijk gewoon je hengel uitgooien en vissen maar! Ze zijn ook goed voorbereid als er iets gebeurd, er is een EHBO post en een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Kortom: Bij natuurcamping Olde Kottink heb je ruimte om te ontdekken en tot rust te komen.

Campings in Twente

Kortom: Er zo is zo veel te beleven in het mooie Twente, dat je hier zelf moet achter komen. Bekijk nu andere campings en geniet van dit grote avontuur te fiets, scooter, solex of zelfs in een kano.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp