Finspark De Herikerberg

Kom tot rust in de bossen

Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg

Tussen Markelo en Goor ligt het kleinschalige en groene park Finspark Herikerberg. Hier kun je genieten van de stilte en rust van het landelijke Twente. De Herikerberg is gelegen aan het rand van de bos en wordt omringd door oude eiken bomen. Dit gebied is geweldig om te wandelen, fietsen, mountainbiken en om te paardrijden. Wil je de kastelen en museums in de buurt ontdekken, pak dan eens een scooter, solex of kies voor het gemak van een elektrische fiets.

Voorzieningen 

In het park bevindt zich een speeltuin  en er zijn skelters voor kinderen aanwezig. In het hoogseizoen wordt er voor de kinderen ook activiteiten georganiseerd. Wil je even een dagje ontspannen, maak dan gebruik van de sauna op op het park. Voorzien van douches, relaxruimte, veranda en terras. Het park beschikt ook over een handige barbecue verhuur, dus je hoeft niet alles mee te nemen. 

Bungalows 

De houten bungalows staan ruimtelijk uit elkaar in de natuur.De bungalows beschikken over een bubbelbad, vloerverwarming en een veranda. De nieuwe stenen bungalows, die geschikt zijn voor 6 personen, zijn voorzien van een wasmachine. 

Locatie

Het park is gelegen in Markelo. Dit rustige Twente dorp ligt direct naast Holten waar de entree is van het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Vanuit het Finspark de Herikerberg naar Actief Twente is 30 minuten rijden met de auto.

Twentse gastvrijheid

Op het Finspark beleef je vooral een gastvrije en gezellige sfeer. Op het park worden veel activiteiten voor gasten georganiseerd, zoals boogschieten, klootschieten, fietstochten en voor de kinderen knutsel opdrachten en leuke spelletjes. 

Finspark Herikerberg is een gastvrije camping, waar je kunt genieten van stilte en rust.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp