Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Finspark Herikerberg, waar je tot rust komt

Geplaatst op door actieftwente

Tussen Markelo en Goor ligt het kleinschalige en groene park, Finspark Herikerberg. Hier kun je genieten van de stilte en rust om je heen. Herikerberg is gelegen aan het rand van de bos en wordt omringd door hele oude eiken. Dit gebied is geweldig om te wandelen, fietsen, mountainbiken en om te paardrijden. Wil je de kastelen, museums etc. ontdekken, pak dan eens een scooter, solex of e-bike. Dit is ideaal en nog leuk ook om meer van de stad te bekijken.

Voorzieningen 

In het park bevindt zich een speeltuin met houten toestellen, daarnaast zijn er ook skelters voor kinderen. Hier kunnen ze zich uren mee vermaken. In het hoogseizoen wordt er voor de kinderen ook activiteiten georganiseerd. Wil je even een dagje ontspannen, neem dan een bezoekje aan de sauna. Dit bevindt zich op het park en biedt plaats aan voor max. 8 personen. Daarbij zitten kleedruimtes, douches, relaxruimte, veranda en een terras. Op het park zit ook een barbecue verhuur, dit is dus een avondje genieten van een goed stuk vlees met vrienden of familie.  

Bungalows 

Genieten van de rust en de natuur, dat kan in 1 van de houten bungalows. De bungalows beschikken over een bubbelbad, vloerverwarming en een veranda. Er kan gekozen worden uit 3 soorten bungalows. Bungalows van 4 tot 6 personen, met de keuze 2 of 3 slaapkamers. En een nieuwe stenen bungalow. Dit is geschikt voor 6 personen met daarbij 3 slaapkamers, hierin zit ook een wasmachine. 

Twentse gastvrijheid

Op het Finspark beleef je vooral een gastvrije en gezellige sfeer. De familie Woelders, eigenaren van het park en hier ook woonachtig. Organiseren graag voor de gasten activiteiten. Hierbij kun je denken aan boogschieten, klootschieten, fietstochten en voor de kinderen knutsel opdrachten of leuke spelletjes. 

Kortom: Finspark Herikerberg is een gastvrije camping, waar je kunt genieten van stilte en rust. Dit kan in een sauna, de natuur of in je eigen bungalow. Wil je ontkomen aan de dagelijkse drukte, boek dan nu snel!