Landgoedcamping Het Meuleman, van wel 7 hectare groot

Landgoedcamping Het Meuleman, van wel 7 hectare groot

Landgoedcamping Het Meuleman ligt in het mooie Twentse natuurgebied Het Lutterzand. De camping is 7 hectare groot, met daarin een natuurgebied van 2 hectare. Door de mooie omgeving en vele hectares wil je alleen nog maar wandelen, fietsen of genieten in een kano over de Dinkel en Vechte. Of lekker een dagje zonnen, dit kan op het strand van de privé zwemvijver met uitzicht op de jeneverbesstruiken.

Activiteiten

Landgoedcamping het MeulemanLandgoedcamping Het Meuleman staat bekend om de rust en de ruimte wat ze aanbieden. Toch is er genoeg te doen op Het Meuleman, denk hierbij aan: Zwemmen in de natuurvijver, beach-volleybal, jeu de boule, high rope parcours, midgetgolfbaan en een speeltuin. Houd je van een uitdaging? Stap dan eens op een kickbike en verken zo de omgeving.

Slaapplekken

Landgoedcamping Het Meuleman bevindt zich over 113 plaatsen. Ze hebben vier vakantiehuisjes, geschikt voor 6 personen. En een boerderijtje geschikt voor 8 personen. De vakantiehuisjes en het boerderijtje beschikt over alle faciliteiten: borden, dekens, koelkast etc. Daarnaast hebben ze ook nog een trekkershut voor 2 personen. Hierin zit alleen een koelkastje, brandertje, vuurplaats en een bed. Voor de rest moet je alles zelf meenemen. Op de rest van de plaatsen kun je je eigen tent op zetten en genieten op het privé strand. De kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos en langs het heideveld.

Faciliteiten

Landgoedcamping Het MeulemanHet sanitairgebouw is de trots van Meuleman, het heeft vloerverwarming, een familiedouche, een ruimte waar je met je baby terecht kan en een invalidentoilet. De camping beschikt over een broodjes en maaltijdservice, een huifkarhalte, waar je in kan stappen voor een mooie rit in de huifkar. Op een groot gedeelte van het terrein is er gratis WI-FI te ontvangen en anders kun je gebruik maken van het internethoekje bij de receptie.

Landgoedcamping Het Meuleman

Kortom: Of je nou wilt slapen in een vakantiehuisje, trekkershut of in je eigen tent, bij Landgoedcamping Het Meuleman ben je op het goede adres. Van uitrusten op het privé strand tot het doen van activiteiten, het kan hier allemaal.

Campings in Twente

Kortom: Er zo is zo veel te beleven in het mooie Twente, dat je hier zelf moet achter komen. Bekijk nu andere campings en geniet van dit grote avontuur te fiets, scooter, solex of zelfs in een kano.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp