Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Mountainbiken door Twente

Crossen door de bossen

Mountainbike Huren

Kom mountainbike vanaf Actief Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlakbij Beuningen ligt? Dit zorgt voor mooie klimmetjes en afdalingen.

Bekijk de mogelijkheden

Bezorgen

Vertrek vanuit je eigen locatie naar keuze of kies een citytocht in bekende Nederlandse steden. Wij komen naar je toe!

Bekijk de mogelijkheden

Mountainbike Arrangementen

Wil je het mountainbiken combineren met een andere activiteit of food? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem snel een kijkje bij onze arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden

Mountainbike clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Boek direct

Kinderfeestje

Jij wilt een super stoer kinderfeestje houden? Dat kan! Wil je samen met al je vriendjes en vriendinnetjes een supergave mountainbike route afleggen? Sportief maar ook zeker super leuk en heel erg stoer!

Bekijk de mogelijkheden

Kano en Mountainbike

Zin in een avontuurlijke dag met vrienden of collega’s? Dan is ‘kano en mountainbike’ het perfecte arrangement voor jou! Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Boek direct

De leukste mountainbike arrangementen

We hebben alle arrangementen met de mountainbike voor je op een rijtje gezet. Welke past het beste bij jullie gezelschap?

Bekijk de mogelijkheden

Mountainbike huren in Twente

Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken zoals het glooiende gebied van De Lutte en Losser. Het landschap zit boordevol bospaden, landweggetjes en zandwegen, perfect om op de mountainbike te gaan ontdekken.

Mountainbiken is superleuk te combineren met een andere sportieve activiteit zoals het kanovaren of misschien wel abseilen. Zoek je juist een meer tegenstrijdige combinatie? Kies dan eens voor mountainbiken en solexrijden! Wil je meer informatie of liever een op maat samengesteld arrangement? Neem contact met ons op en wij doen ons best om ook van jullie dag een belevenis te maken!