Wat ga jij doen deze voorjaarsvakantie?

Wat ga jij doen deze voorjaarsvakantie?

Ben je op zoek naar dé voorjaarsvakantie uitjes die je met je kinderen kunt doen? Lees dan snel verder! Ik heb een 5-tal leuke activiteiten op een rijtje gezet.

Mijn 5 tips:

1. Polaroid Photo Game. Lol met een Polaroid camera!

De omgeving van Twente ontdekken met een polaroid fotocamera is een onvergetelijk avontuur. Even geen mobiel, social of internet maar ouderwets speurwerk. Dit supergave uitje kun je reserveren vanaf 4 personen. Tot 16 jaar is onder begeleiding van een volwassene.

activiteiten_voorjaarsvakantie_polaroid_photogame

Boek hier online de Polaroid Photo Game of kijk voor meer informatie.

2. De TukTuk. Een unieke rit!

Tuf rond in de tuktuk en geniet van de lachende gezichten. Een rit in de tuktuk is altijd vol vreugde en blije chaos. En nu ook nog eens voordelig met onze Low Seasons Korting.

voorjaarsvakantie_uitjes_tuktuk

Boek hier online je tuktuk met korting.

3. Expeditie Polaroid. Toeren en speuren!

Op zoek naar een leuke zoektocht in Twente? Dan hebben wij Expeditie Polaroid. Dat is toeren met een voertuig en speuren naar de plekjes waar de foto’s gemaakt zijn. Ben jij die goede speurneus? Wij zijn benieuwd of jij alle plekken kunt vinden.

voorjaarsvakantie_uitjes_chopper

Boek hier online Expeditie Polaroid of kijk voor meer informatie.

4. De knaap bike of Beach Cruiser! Allemaal sportief op een coole e-bike.

Heb je kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar en minstens 155 cm dan zijn dit wel hele vette e-bikes. Kinderen willen namelijk ook wel eens fietsen op een e-bike. En deze zijn net iets anders en veel cooler. Boek hier online je knaap bike of Beach Cruiser met korting of combineer ze. Alles is mogelijk.

💡Upgrade je uitje met een lunchtocht.

voorjaarsvakantie-uitjes_knaap_bike

5. Low Seasons Sale. Korting op al onze voertuigen!

Het is Low Season SALE bij Actief Twente. Tot en met 31 maart geven wij 35% korting op alle voertuigen. Dat is nog eens cool 🙂

voorjaarsvakantie_uitjes_chopper

Bekijk hier onze aantrekkelijke verhuur tarieven.

Natuurlijk heeft Actief Twente nog veel meer uitjes die je deze voorjaarsvakantie van 2024 met je kinderen kunt doen. Kijk eens op onze site Actief Twente en laat je verrassen door de ruime keuze aan activiteiten die er geboden wordt. Heb je nog meer inspiratie nodig dan zijn wij altijd per ☎️ 0541-299821 of per 📧 info@actieftwente.nl bereikbaar.

Ik wens jullie alvast een mooie voorjaarsvakantie en tot ziens bij Actief Twente!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp