Wat ga jij doen deze voorjaarsvakantie?

Ben je op zoek naar dé voorjaarsvakantie uitjes van 2023? Lees dan snel verder! Ik heb een 8-tal leuke activiteiten op een rijtje gezet, die je deze voorjaarsvakantie bij Actief Twente kunt doen.

💡 Het leuke aan deze voorjaarsvakantie uitjes is, dat de kinderen zelf actief deelnemen.

Mijn 8 tips:

1. Mysterie van de schatkist! De puzzeltocht voor kinderen.

Ben jij de speurneus die van raadsels en puzzels houdt? Dan is het mysterie van de schatkist echt iets voor jou. Pak je schatkaart, routeboek, schepje en los de raadsels en puzzels op. Kun jij de code kraken om de schatkist te openen? Vast wel!

voorjaarsvakantie uitjes puzzeltochtBoek hier online Mysterie van de schatkist of kijk voor meer informatie.

2. Jeu de boules! Het gezinsspel bij uitstek!

Kom gezellig jeu de boules spelen. Wij hebben 2 indoorbanen waar je zeker een aantal uren gezellig de jeu de boules ballen kunt gooien. Het scoreformulier en de uitleg liggen klaar, zodat je er een echte wedstrijd van kunt maken. Wil je naderhand nog wat eten met de kids? Bekijk dan onze kleine kaart!

Boek hier online de jeu de boules baan of kijk voor meer informatie.

3. De tandem! Het hilarische uitje op de fiets.

Ga gezellig een dagje fietsen met de kinderen. Wist je dat wij voor kinderen vanaf 4 tot en met 9 jaar de ouder-kind-tandem hebben? Zijn je kinderen 9 jaar of ouder? Dan hebben wij ook nog de normale tandem. En wat vind je van onze e-tandems? Fijn toch die trapondersteuning?! Heb je niet veel inspiratie voor een fietstocht klik dan op deze link voor mooie routes. Een leuk uitje voor in je voorjaarsvakantie van 2023!

💡Fiets met de tandem naar de Schaapskooi in Denekamp. Kijk voor mogelijkheden en informatie op de site!

activiteiten voorjaarsvakantie ouder kind tandem

Boek hier online je tandem of kijk voor meer informatie.

4. De loopfiets! Een gezellige buitenactiviteit maar dan net even iets anders.

Heb je kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar (of 155 cm) dan is de loopfiets zeker de moeite waard. De loopfiets tovert altijd een lach op de gezichten. Wat wil je nog meer?! Voor leuke tochten op de loopfiets kijk even op onze site. Wil je na je uitje nog wat eten? Dan hebben wij de kleine kaart. Kom gezellig bij ons zitten!

activiteiten loopfiets

Boek hier online je loopfiets of kijk voor meer informatie.

5. De mountainbike! Actief bezig zijn met de kinderen.

Ben je meer van de actieve uitjes? Dan hebben wij mountainbikes voor een sportief dagje. We hebben kindermountainbikes en volwassen mountainbikes. Verder hebben wij mooie mountainbike routes en een aantal daarvan starten bij Actief Twente. Via deze link kun je hier meer informatie over vinden.

activiteiten voorjaarsvakantie kindermountainbike

Boek hier online je mountainbike of kijk voor meer informatie.

6. Kanovaren! Welk kind houdt nu niet van water?

Wil je echt iets unieks. Boek dan de kanotocht op de Dinkel. Onze Canadese kano’s bieden plek aan 2 of 3 personen. Je vaart langs de mooiste natuurplekjes die Twente te bieden heeft. Het leuke van deze kanotocht is dat je ook weer terug moet naar het beginpunt en daar hebben wij meerdere mogelijkheden voor. De kickbike is de meest favoriete!

activiteiten kano

Boek hier online je kanotocht of kijk voor meer informatie.

7. De knaap bike of Beach Cruiser! Allemaal sportief op een coole e-bike.

Heb je kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar en minstens 155 cm dan zijn dit wel hele vette e-bikes. Kinderen willen namelijk ook wel eens fietsen op een e-bike. En deze zijn net iets anders en veel cooler. Boek hier online je knaap bike of Beach Cruiser of combineer ze. Alles is mogelijk.

💡Upgrade je uitje met een lunchtocht.

knaap_bike_huren_twente

8. De autopuzzeltocht! Het uitje dat niet weer gevoelig is!

Is het slecht weer? Dan hebben wij de de autopuzzeltocht. Al rijdend volg je de aanwijzingen via het bolletjes/pijltjes systeem die in je routeboek staan. Voor de kinderen hebben wij de kids-bijlage boordevol puzzels en raadsels. Een top dag in je auto!

💡Vergeet af en toe niet om te stoppen en uit te stappen, want je komt langs de mooiste plekjes.

uitjes voorjaarsvakantie autorally

Boek hier online de autorally of kijk voor meer informatie.

Mijn keuzes zijn zoals je gelezen hebt, echt gebaseerd op het actief bezig zijn van de kinderen. Natuurlijk heeft Actief Twente nog veel meer uitjes die je deze voorjaarsvakantie van 2023 met je kinderen kunt doen. Kijk eens op onze site Actief Twente en laat je verrassen door de ruime keuze aan activiteiten die er geboden wordt.

Heb je nog meer inspiratie nodig dan zijn wij altijd per ☎️ 0541-299821 of per 📧 info@actieftwente.nl bereikbaar.

Ik wens jullie alvast een mooie voorjaarsvakantie en tot ziens bij Actief Twente!

Deze blog is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs. kerstvakantie 2021 carolien

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp