Escape de Non! De Speurtocht der speurtochten!

Escape de Non! De Speurtocht der speurtochten!

Bij Actief Twente is geen dag hetzelfde. De ene dag werk ik aan de website, creëer ik nieuwe pagina’s voor Actief Twente en ATW-fietsverhuur. En vervolgens regel ik trekking fietsen voor een bikepackingvakantie. Ook het testen van een nieuw event is één van de taken, waarover ik vervolgens graag een leuke blog schrijf.

Op Avontuur als Speurtocht Tester!

Voor het testen van een volgende activiteit moest ik bij mijn collega Yanne zijn. Yanne is niet alleen onze eventbegeleider, maar ook de bedenker van spellen, quizzen en speurtochten voor onze evenementen. En ze doet nog veel meer, maar dat is voor een volgende blog. Vandaag was het tijd om een goednieuwe escape te testen; Escape de Non.

speurtochten_garmin

Wat is Escape de Non?

Escape de Non is een speurtocht die start en eindigt bij Actief Twente. Door de verschillende breinbrekers en puzzels op te lossen, krijg je een nieuw coördinaat dat je naar de volgende opdracht leidt.

Ook deze keer heeft Yanne weer een unieke activiteit gecreëerd.
Escape de Non heeft:

speurtochten_bos

Hoe gaan we Escapen?

Voordat we op pad gingen, kregen we een uitgebreide uitleg van Yanne bij Actief Twente. En alle benodigdheden om onze speurtocht tot een goed einde te brengen.

Het volgende hadden we nodig:

speurtochten escape de non

De route van de GPS-escape is ongeveer 6 km lang en wij hebben er circa 4 uur over gedaan. De opdrachten, puzzels en breinbrekers zijn van een iets hoger niveau, waardoor de uitdaging groter wordt maar het avontuur ook interessanter.

De tip die we van Yanne kregen was: als je binnen 30 minuten het volgende coördinaat niet vindt, loop je waarschijnlijk fout. Altijd handig om te weten 🙂

Wil je een iets eenvoudiger escape? Dan is “Escape het Landgoed” een aanrader. Ook een leuke GPS speurtocht, maar met opdrachten van een iets makkelijker niveau.

Escape ook voor Groepen en Kinderen?

Wij liepen deze GPS-escape met z’n tweetjes. Maar het is ook fantastisch om dit met een groep te doen en te strijden tegen elkaar. Bovendien zijn beide escape’s ook nog eens budgetvriendelijk.

Voor ouders met jonge kinderen hebben we Mysterie van de schatkist. Een speurtocht met een leuke verrassing aan het einde. Meer informatie vind je op onze website.

speurtochten_kinderen

Wij vonden Escape de Non een absolute aanrader. Het verhaal is een boeiend avontuur en de opdrachten zijn uitdagend en divers. We hebben genoten van een fantastische speurtocht door een prachtige omgeving. Ook als je uit de buurt komt, neemt deze escape je mee naar verborgen pareltjes waar je anders niet snel zou komen. Laat je verrassen en duik in dit unieke avontuur!

Wil je Escape de Non reserveren. Boek deze GPS speurtocht hier!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp