Activiteit voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor uitjes!

Wij hebben de leukste uitjes voor in de voorjaarsvakantie op een rij gezet. Kom gezellig tijdens de voorjaarsvakantie bij Actief Twente. Dé funverhuurder van Twente!

Uitjes met de kids deze voorjaarsvakantie

Indoor jeu de boules

Indoor jeu de boules

Is het een regenachtige dag? Kom een balletje jeu de boules gooien. Wij hebben 2 indoorbanen. Wil je het uitbreiden met een hapje en een drankje. Vraag naar de mogelijkheden.

Autopuzzeltocht

Autopuzzeltocht

Het droogste uitje bij slecht weer. Pak de auto en ga puzzelend op weg. Voor de kinderen is er een extra kidsbijlage boordevol puzzels en raadsels. Een top uitje voor een dagje weg!

Elektrische Loopfiets

Elektrische Loopfiets

Lekker in beweging en met 25 km/u een tocht maken? Dan nodigen wij je uit om onze loopfiets eens te proberen. Een hilarisch dagje dat elke keer weer een glimlach op de gezichten brengt.

Samen op de tandem, wat een lol!

Samen op de tandem, wat een lol!

Al eens aan een tandem gedacht. Wij hebben de ouder-kind-tandem. Samen met de kids fietsen. Met de ouder-kind-tandem XL kun je zelfs 2 kinderen mee op de fiets nemen. Hoe leuk?!

Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij de speurneus die van raadsels en puzzels houdt? Dan is het mysterie van de schatkist echt iets voor jou. Pak je schatkaart, routeboek en schepje en los de raadsels en puzzels op. Kun jij de code kraken om de schatkist te openen? Vast wel!

Ga je voor een sportieve voorjaarsvakantie?

Mountainbiken

Mountainbiken

Kom mountainbiken in Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlabkij Beuningen ligt? Dat is nog eens een uitdaging voor in de voorjaarsvakantie!

QR Rally met een kickbike

QR Rally met een kickbike

Deze sportieve kickbike met het grote wiel voor en kleine wiel achter is een topper. Tezamen met de QR rally ga je op pad om de QR codes te vinden. Een actief uitje met een puzzelende twist.

Kano varen op de Dinkel

Kano varen op de Dinkel

Ga nu kano varen op de mooiste rivier van Nederland, vinden wij! Onze Canadese kano's bieden plek aan 2 of 3 personen. Wees er snel bij want de Dinkel is bevaarbaar t/m 31 maart!

Low Season Sale

Low Season Sale

Het is Low Season SALE bij Actief Twente! Tot en met 31 maart geven wij 20% korting op alle voertuigen. Bekijk snel onze aantrekkelijke verhuur tarieven!

Pak je korting

Heb je nog meer inspiratie nodig, lees hier de blog van Carolien.

🌷 Een fijne voorjaarsvakantie🌷

Stuur ons een bericht via WhatsApp