7 dagen per week geopend
Schaapskooi Denekamp, een plek voor dier en mens

Schaapskooi Denekamp, een plek voor dier en mens

De Schaapskooi, van alles wat!

Wat is er niet te doen bij de Schaapskooi? Alles is op deze plek mogelijk, van het jaarlijkse lammetjesfeest tot aan een vergadering met je collega’s.

Activiteiten

De Schaapskooi heeft een ruim assortiment aan activiteiten, dit betekent dat er voor iedereen wat wils is. De jaarlijks terugkomende dagen zoals het vliegerfeest, lammetjesdag en het schaapsscheren. Naast deze geweldige ‘feestdagen’ zijn er ook enkele workshops te volgen, arrangementen te boeken en je kunt delen van het pand huren om bijvoorbeeld je teambuilding dag te houden.

Belevingspad & Leylijnen

Naast vele activiteiten heeft de Schaapskooi ook een speciaal belevingspad, dit pad wordt ook wel ‘het blote-voeten-pad genoemd. Begin 2015 is er een natuurlijke speeltuin aangelegd, zodat u met uw kinderen heerlijk een stukje kunnen wandelen en gebruik kunnen maken van de speeltuin. Wees niet bang, u mag er ook gebruik van maken!

”Leylijnen zijn zeer positieve energiebanen die min of meer loodrecht langs het aardoppervlak stromen, kanalen waar doorheen kosmische energie vloeit. Deze kosmische energie van hoge frequenties belevendigt onze aarde en daar waar deze energie lijnen elkaar kruisen ontstaan knooppunten van energie, de leycentra’s. ”

Deze speciale ‘lijnen’ lopen kruislings onder de grond van de Schaapskooi, op het kruispunt van deze lijnen hebben ze een boom laten planten, deze is onderhand bijna volgroeid. Bij deze boom kun je lekker relaxen en de positieve energie naar binnen laten werken.

Omgeving

De omgeving van is erg rustig, de plek is ideaal om lekker tot rust te komen, of een drukke vergadering toch een rustige sfeer wilt geven. De Schaapskooi is gelegen aan de Duitse grens in Denekamp/Beuningen. Bekijk de omgeving van de Schaapskooi eens per fiets of tandem.

schaapskooi stroothuizen

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp