Vrijgezellenfeest voor haar

De leukste vrijgezellenuitjes voor dames!

Onze vrijgezellenfeestjes voor vrouwen!

Hoe leuk is dat? Kies een voertuig en toer door Twente. Wil je het vrijgezellenfeest compleet maken, bekijk dan hieronder onze arrangementen met food. Altijd een aanrader voor een top vrijgezellenfeest.

High tea & Italiaanse scootertour

High tea & Italiaanse scootertour

Een huisgemaakte High tea met daarna een Italiaanse scootertour door de mooie omgeving van Twente! Mmmm... dat wordt smullen! Een waar feest voor haar vrijgezellendag.

Meer info en reserveren

🥳 Vrijgezellen themafeestjes 🥳

Wil je het over een hele andere boeg gooien? Dan hebben wij de vrijgezellen themafeestjes. Ben je op zoek naar ‘de Mol’ of wil je weten wie het vals zingt? Wij organiseren het voor je!

💡Natuurlijk zijn al deze themafeestje te combineren met eten en drinken. Wil je vooraf nog op pad met een voertuig? Vraag naar de mogelijkheden!

Zoek je een origineel idee? Ga suppen!

Zet je vrijgezel op de sup en ga met de rest kanovaren. Hoe leuk is dat? Of ga allemaal suppen! Dit moet je een keer geprobeerd hebben. Gegarandeerd veel gein op het water.

Feestavond '80' party

Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën!

Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën!

Heb je toch nog geen keuze kunnen maken? Geen paniek! Check hier alle overige mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest. Wil je graag een vrijgezellenfeest op maat, bel of mail ons en wij helpen je graag? Niets is ons te gek 😃

Bekijk alle ideeën
Stuur ons een bericht via WhatsApp