Chopper & Klimbos

Chopper & Klimbos

Ben je opzoek naar een uitje dat de hoogte in gaat? Zoek dan niet verder en boek Chopper & Klimbos Een volledig ingedeelde dag voor jou.

Koffie/thee en appelgebak met slagroom

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een smakelijke appelpunt met een toef slagroom. En het 2de kopje is gratis.

Prijzen en voorwaarden

Informatie:

  • Het arrangement duurt ongeveer 5,5 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
  • Het Avatarz Klimbos is op maandagen gesloten.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

NB: De boeking bij AVATARZ is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over. Het Avatarz Klimbos is op maandagen gesloten.

Vergelijkbare arrangementen

Escape de Non

Escape de Non

Ontdek een avontuurlijke puzzeltocht en ontsnap aan de ziel van de Non. Deze unieke ervaring voert je door een prachtige omgeving tijdens een fraaie wandeltocht. Laat je betoveren door de mysterieuze sfeer terwijl je de uitdagende opdrachten oplost.

Boek nu

€ 17,- p.p.

Meer info & boeken
Willies Speurtocht

Willies Speurtocht

Duik in het Koningsdagavontuur en ga op zoek naar de "kroontjes". Deze Koninklijke speurtocht, vol met QR-codes en vragen, is perfect om met je broertjes en zusjes te doen. Een (gezins)uitje dat je met Koningsdag gespeeld moet hebben

Boek nu

€ 10,-

Meer info & boeken
Amerikaanse schoolbus

Amerikaanse schoolbus

Klaar voor een onvergetelijke trip? Neem plaats in onze Amerikaanse schoolbus voor een uniek uitje! Deze iconische bus biedt niet alleen ruimte voor grote groepen, maar ook een nostalgische en leuke reiservaring. Maak herinneringen terwijl je in stijl wordt vervoerd. De Amerikaanse schoolbus is een onvergetelijk avontuur op wielen.

Boek nu

Vanaf € 450,-

Meer info & boeken
Twentse Toertocht (groepen)

Twentse Toertocht (groepen)

Ervaar Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap vanaf jullie eigen locatie in de Amerikaanse schoolbus van Actief Twente voor een mooie route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek tijdens exclusieve rondleidingen het boerenleven bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij. En ga de uitdaging aan met een écht Twents spel: klootschieten! Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid voor jouw uitje.

Meer info & boeken
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp