7 dagen per week geopend
Knaapbike tocht & Kanovaren op de Dinkel

Knaapbike tocht & Kanovaren op de Dinkel

Knaapbike tocht(2 uur)
Routes
WA-verzekering
Twentse koffietafel
Kanotocht (2,5 uur)
Zwemvesten en peddels

Met dit arrangement ga je met de knaapbike rijden in Twente, genieten van een heerlijke Twentse koffietafel en kanovaren op de Dinkel. Dit arrangement zal je dag onvergetelijk maken en veel plezier opleveren. Ontdek Twente zoals je het nog nooit eerder hebt gezien en beleef de leukste avonturen. 

Twentse koffietafel

Na toeren op de knaapbike is rust belangrijk. En voordat je in de kano stapt, zal de maag gevuld moeten worden! Daarom staat er een heerlijke Twentse koffietafel voor jullie klaar bij Keet’n Zwart. De Twentse koffietafel bestaat uit allerlei lekkere Twentse lekkernijen zoals krentenwegge en roggebrood, maar ook diverse soorten beleg en warme gerechten zullen niet ontbreken.

Kanotocht

Na de koffietafel is het tijd om in de kano te stappen! Dit kan gelijk vanuit Keet’n Zwart. Vanuit de kano ontdekt je Twente zoals je het nog nooit gezien hebt. De Dinkel is uniek in Nederland, kronkelend en ruig. Hierdoor mag de Dinkel slechts enkele maanden in het najaar en voorjaar bevaren worden. Een unieke kans dus! Je vaart dwars door natuurgebied het Lutterzand waarbij je prachtige hoge oeverwanden en rivierduinen zult zien. In verband met het broedseizoen van o.a. de ijsvogel mag de Dinkel alleen bevaren worden vanaf 1 september tot en met 31 maart. Het eindpunt van de kanotocht is bij Paviljoen het Lutterzand, daar waar jullie met de knaapbikes gestart zijn.

Canadese Kano

Kom gezellig kanovaren in onze Canadese kano’s. Geniet tijdens je tocht van de rust en de omgeving. Onze kano’s zijn stabiel en makkelijk te hanteren. Met wie kom jij kano varen?

Meer over Canadese Kano

Ervaringen van bezoekers

Fantastische ervaring!

Onze jaarlijkse neven en nichtendag op de Solex door Twente! En als extra de leren jassen en helmpjes erbij! Iedereen… + lees meer

- Esther Risseeuw uit Agelo
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 6 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 20 personen
– Start- en eindpunt van de dag is op de parkeerplaats bij Paviljoen het Lutterzand in De Lutte
– Overige consumpties niet inbegrepen
– Heb je speciale dieet wensen of bepaalde allergieën? Dan kun je dit voorafgaand bij ons aangeven, dan houden wij daar uiteraard rekening mee!

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs én van een zwemdiploma
– Wij kanoën met de nieuwste en meest stabiele kano’s. De kans op een ongewenst nat pak is daardoor zeer klein, maar het is verstandig droge kleding en een handdoek mee te nemen.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp