Relax op de fatmax

Highlights

  • Koffie/thee met appelgebak
  • Fatmax tocht (2 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • 2 consumpties + bittergarnituur

Boek nu vanaf

€ 39,75

Janny uit Enschede

We ( 2 vriendinnen van 60 jr) hebben een arrangement gehad met solex-toer. Bijzonder hartelijke ontvangst , prima uitleg , prachtige route. Alles prima verzorgd. Zeker een aanrader !!
+ Lees meer

Fam. Pasop uit Winterswijk

Na een hartelijk ontvangst kregen we een solex en een routeplanner mee en hadden we een heel gezellige tocht, echt super goed geregeld allemaal…..
+ Lees meer

Melanie Fijen uit Losser

Afgelopen zaterdag ons personeelsfeest hier doorgebracht! Geweldig leuk gehad… Allereerst de solextour, natuurlijk vooraf koffie met appelgebak en daarna op de solex! Onderweg ff een stop voor een hapje en een drankje, mooie uitgezette route en toen er een solex uitviel werd die ook binnen 20 minuten omgeruild voor een andere! Daarna de BBQ, zelfs voor de vegetariërs was er voldoende! Heerlijk gegeten, voldoende te drinken al met al goed geregeld allemaal!
+ Lees meer

Tanja van PromoShopOnline.nl uit Hengelo

Geweldig genoten tijdens ons personeelsuitje. Eerst koffie met heerlijk gebak genuttigd bij Twente Solex en daarna met de solexen op pad. We werden met goed materiaal op pad gestuurd, lekkere vlotte solexen, picknickmand mee en dan de Tankenberg route rijden. Wat een gave tocht, super mooie omgeving, mooie picknickplekken onderweg. Kortom een geweldige dag gehad samen. Bedankt Twente Solex!
+ Lees meer

Martin van Weezep uit Nijverdal

We waren er voor een vrijgezellenfeestje van mijn zoon. We hebben de solextocht gereden en afgesloten met een BBQ met 2 uur vrij drinken. Het was van af het begin tot het moment dat we weg gingen fantastisch. We hebben vreselijk veel lol gehad onderweg. Het zijn natuurlijk vervoersmiddelen van 50-60 jaar oud.  De route was een verademing! Door de mooiste natuur van Nederland reden we. Daar het niet te hard gaat kun je heerlijk van de omgeving genieten. Bij terugkomst konden we aanschuiven voor de BBQ. We zaten aan de zijkant van het gebouw vol in de zon. Het was ons te heet. Voor het personeel geen enkel probleem. De reeds opgestelde BBQ werd met een paar personen opgepakt en alles werd naar de schaduwkant van het prachtige gebouw verplaatst. Top! Het vrij drinken was zeker niet karig. Er werd vlot geserveerd en iedereen was erg tevreden. Al met al waren we erg blij en aangenaam verrast met onze keuze om bij Twente Solex ons feestje te houden. We komen zeker terug! Personeel Twente Solex BEDANKT Martin van Weezep, Nijverdal
+ Lees meer

Trynke van der Heide uit Joure

Met de Lady truckers hebben we een super leuke activiteitendag gehad bij Actief Twente. Eerst een solex tocht van 3 uur met een tussenstop bij een plaatselijk cafeetje. En na de tijd heerlijke verse zelfgemaakte pizza’s gegeten op dezelfde locatie. Alles onder 1 dak. Erg leuke ervaring goeie uitleg en vooral veel gelachen. Bedankt Actief Twente voor deze onvergetelijke dag.
+ Lees meer

Johan Eising uit Hengelo

Enthousiast ontvangst, mooie route door de fantastisch mooie omgeving, hilarische momenten op de solex, al.met zo super geslaagde middag gehad!
+ Lees meer

Ina Kuiper uit Delfzijl

Vanwege het slechte weer op zaterdag is in overleg ons ritje op de solexen verplaats naar de zondag. Fijn dat het kon. De appeltaart die was gemaakt door een tante van één van de eigenaren was heerlijk. Na de koffie en appeltaart hebben we een prachtige route gereden van 2 uur. Het weer zat mee, wat hebben we genoten en gelachen. We hadden veel bekijks onderweg mede door de helmen die we allemaal op hadden. Na terugkomst hebben we gebarbecued. Het was erg lekker ook de salades die erbij waren. Top! We zaten buiten op de veranda. Die kon gedeeltelijk worden dichtgemaakt toen het wat kouder werd. Ook werd de terrashaard voor ons aangestoken. Er werd alles aangedaan om ons het naar de zin te maken. We waren met 9 personen. Als je een leuke middag wilt dan ben je hier op het juiste adres.
+ Lees meer

W. van Eck uit Houten

Bravo, het was zijn geld volop waard. Eerlijk gezegd moet wel het weer meezitten. Wij hebben het gelukkig droog gehouden en konden dus volop genieten van de mooie omgeving. Het was heerlijk op de solex in een mooi tempo. Echt aan te bevelen.
+ Lees meer

Chantal uit Oldenzaal

We hebben een vrijgezellenfeest gehad bij Actief Twente. Eerst 3 uurtjes rondrijden op de scooter in de omgeving Denekamp en daarna een heel goed verzorgde barbecue. Iedereen was enthousiast! Ondanks dat er een aantal wel wat huiverig voor het scooter rijden waren, maar naar een goede uitleg was het voor iedereen een geweldige ervaring. De barbecue was heerlijk.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

Vanaf € 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp