Uitje met kinderen in Twente

Highlights

  • Scootertocht (3 uur)
  • Route
  • Brandstof
  • WA-verzekering
  • Speeltuin bij Villa Kakelbont
  • Patat + frikandel of kroket met consumptie
  • Waterijsje

Boek nu vanaf

€ 52,50 per scooter

Irma de Voijs uit Rosmalen

Wij hadden de scooter tour met kinderen. Bij aankomst werden super goed ontvangen. Alles werd goed uitgelegd en ook aan de kinderen die er op een hele leuke manier bij werden betrokken. De route ging langs een grote speeltuin waar papa en mama lekkere kop koffie konden drinken. Daarna reden we langs een ijsboerderij waar men zelf ijs maakt en hele lekkere en aparte smaken heeft met ook daar weer een grote speeltuin voor kinderen. Bij terugkomst kregen we friet met een snack. We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad. Personeel is echt heel vriendelijk en aardig. We komen zeker nog een keer terug.
+ Lees meer

Herman uit tilligte

26/08/2014 om 18:54 Het dagje uit met kinderen is heel goed bevallen! Onze dochters vonden het super om voorop de scooter te zitten. Mooie route met onderweg lekker ijs en een leuke speeltuin. Aanrader! Herman
+ Lees meer

Dorien uit Oldenzaal

29/06/2015 om 06:53 Heerlijk ritje op de scooter met de kids achterop door Twente gemaakt. Erg leuke route met genoeg leuke plekjes om even te stoppen. Alles snel en super geregeld bij Twentescooter. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Wel is het oppassen bij de speeltuin onderweg. Die heeft een aantal gevaarlijke toestellen. Dorien
+ Lees meer

Fam. Dolkens uit Amsterdam

Samen met zn 4en met 2 scooters een familie uitje gemaakt vd 4 uur durende route (rough trail route van 40 km door twente.Erg genoten vd mooie omgeving en ijsje gegeten bij de boer op de route (rare smaken peer,rode peper,erg lekker) Leuk gedeelte door weilanden, keienstraat (waterversnelling,winkeltje) en goeie aanbevelingen voor tussenstop met restaurantjes. Duidelijke route, goeie dag gehad, zeker aan te bevelen! De 4 uur route krijg je makkelijk vol! Een tevreden familie Dolkens
+ Lees meer

L. van Hunnik uit -

Onwijs genoten van de 3 uur durende scootertocht. service was top zoals ook de uitleg. komen zeker nog een keer terug…als motorrijders was dit ook erg leuk en vooral gezellig om te doen met de kids!!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

Vanaf € 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp