Uitje met kinderen in Twente

Highlights

  • Scootertocht (3 uur)
  • Route
  • Brandstof
  • WA-verzekering
  • Speeltuin bij Villa Kakelbont
  • Patat + frikandel of kroket met consumptie
  • Waterijsje

Boek nu vanaf

€ 52,50 per scooter

Irma de Voijs uit Rosmalen

Wij hadden de scooter tour met kinderen. Bij aankomst werden super goed ontvangen. Alles werd goed uitgelegd en ook aan de kinderen die er op een hele leuke manier bij werden betrokken. De route ging langs een grote speeltuin waar papa en mama lekkere kop koffie konden drinken. Daarna reden we langs een ijsboerderij waar men zelf ijs maakt en hele lekkere en aparte smaken heeft met ook daar weer een grote speeltuin voor kinderen. Bij terugkomst kregen we friet met een snack. We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad. Personeel is echt heel vriendelijk en aardig. We komen zeker nog een keer terug.
+ Lees meer

Herman uit tilligte

26/08/2014 om 18:54 Het dagje uit met kinderen is heel goed bevallen! Onze dochters vonden het super om voorop de scooter te zitten. Mooie route met onderweg lekker ijs en een leuke speeltuin. Aanrader! Herman
+ Lees meer

Dorien uit Oldenzaal

29/06/2015 om 06:53 Heerlijk ritje op de scooter met de kids achterop door Twente gemaakt. Erg leuke route met genoeg leuke plekjes om even te stoppen. Alles snel en super geregeld bij Twentescooter. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Wel is het oppassen bij de speeltuin onderweg. Die heeft een aantal gevaarlijke toestellen. Dorien
+ Lees meer

Fam. Dolkens uit Amsterdam

Samen met zn 4en met 2 scooters een familie uitje gemaakt vd 4 uur durende route (rough trail route van 40 km door twente.Erg genoten vd mooie omgeving en ijsje gegeten bij de boer op de route (rare smaken peer,rode peper,erg lekker) Leuk gedeelte door weilanden, keienstraat (waterversnelling,winkeltje) en goeie aanbevelingen voor tussenstop met restaurantjes. Duidelijke route, goeie dag gehad, zeker aan te bevelen! De 4 uur route krijg je makkelijk vol! Een tevreden familie Dolkens
+ Lees meer

L. van Hunnik uit -

Onwijs genoten van de 3 uur durende scootertocht. service was top zoals ook de uitleg. komen zeker nog een keer terug…als motorrijders was dit ook erg leuk en vooral gezellig om te doen met de kids!!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Build Your Burger & Voertuig

Build Your Burger & Voertuig

Build your burger? Ja je hebt het goed gelezen, je gaat je eigen burger maken! Dus wees creatief en smakelijk. Dit toparrangement wordt geopend met zoete mini burgers!

Boek nu

52,75

Meer informatie
Kroegentocht met de Amerikaanse Schoolbus

Kroegentocht met de Amerikaanse Schoolbus

Samen met je collega's, vriendengroep of voetbalteam lekker op kroegentocht op een originele manier. Alles is geregeld, jullie hoeven alleen nog maar in te stappen... All Aboard!!

Boek nu

74,- p.p.

Meer informatie
Knaap Bike rijden in Ootmarsum

Knaap Bike rijden in Ootmarsum

Hoe leuk! Nu ook knaap bike rijden vanuit het mooie, authentieke Ootmarsum. Ons depot is bij vakantiepark de Witte Berg.

Boek nu

€ 28,50

Meer informatie
Knaap Bike rijden in Zenderen

Knaap Bike rijden in Zenderen

Vertrek vanaf Smikkel voor een mooie tocht op de knaap bike. Boek je knaap bike hier eenvoudig online!

Boek nu

€ 28,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp