Avatarz klimbos, voor iedereen een uitdaging

Avatarz klimbos, voor iedereen een uitdaging

Klimmen voor jong en oud!

Bij Avatarz klimbos Nature Park in Deurningen nabij Oldenzaal beleef je gegarandeerd vele avonturen. Daag jezelf uit en verleg je grenzen in het mooie klimbos op het Hulsbeek. Avatarz klimbos heeft vele verschillende parcoursen uitgezet zodat er altijd voor iedereen wat bij zit. Zoek je een route met veel uitdaging? dan is dit mogelijk. Zoek je een route met wat minder uitdaging? Dan is dat ook mogelijk. Voor de kleintjes is er een laag klimparcours beschikbaar en voor de oudere kinderen biedt Avatarz een hoger klimparcours.

Avatars klimbos Klimparcours

Activiteiten

Avatarz klimbos biedt naast de klimparcoursen ook nog vele andere activiteiten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 9-holes disc golfbaan, verschillende arrangementen rond sport, spel en outdoor games, een sagentocht en verschillende Avatarz workshops. Aan het eind van de dag is het bij Avatarz klimbos ook mogelijk om op het terras nog een heerlijk hapje en/of drankje te komen doen, als afsluiter van een indrukwekkende dag. Avatarz klimbos is een erg leuk en grensverleggend uitstapje voor bijvoorbeeld een stoer kinderfeestje, een personeelsuitje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of als  een gezinsuitje. De openingstijden van Avatarz klimbos zijn ook erg gunstig. Avatarz klimpark is dinsdags t/m zondag van 11.00-18.00 geopend. Avatarz is erg makkelijk te bereiken en ligt in de mooie omgeving van het Hulsbeek in Oldenzaal-Deurningen. Het is aan te raden om een fiets-  scooter- of solextocht door de mooie omgeving van het Hulsbeek te maken in combinatie met een bezoek aan Avatarz klimpark. Avatarz biedt de keus uit erg leuke activiteiten en zorgt gegarandeerd voor een dag met veel hilarische en spannende momenten.

Avatars klimbos kinderfeestje

Kort samengevat: Avatarz klimbos in Oldenzaal is een activiteit wat een stoere, spannende en ook zeker sportieve uitdaging biedt. Beleef hier veel uitdagende, grensverleggende, spannende en onvergetelijke momenten. Erg leuk als een groepsuitje voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, schoolreisje, personeelsuitje of gezinsuitje. Wij hebben samen met Avatarz een leuk arrangement samengesteld.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp