7 dagen per week geopend

Erve Höwerboer

Een bed en Breakfast aan de rand van het centrum

Dé Bed en Breakfast in Ootmarsum, Erve Höwerboer

Dé Bed en Breakfast in Ootmarsum, Erve Höwerboer

Erve Höwerboer is een logeerboerderij aan de rand van Ootmarsum. Deze bed en breakfast in Ootmarsum beschikt over ruime kamers en diverse faciliteiten. Met het centrum van Ootmarsum op loopafstand is dit een perfecte accommodatie voor een weekendje Ootmarsum.

De logeerboerderij

Erve_Höwerboer_ootmarsum_bed_and_breakfeast_

Deze bed en breakfast in Ootmarsum is van oorspronkelijke een boerderij. Omgebouwd naar een top Bed & Breakfast. De ruimte waar vroeger het vee stond is omgebouwd tot een bar en ontbijtzaal. Hierdoor ‘proef’ je hier de smaak van een echte ouderwetse boerderij. De service is uitstekend en de sfeer is aangenaam en rustig. Een B&B zoals je verwacht: netjes, schoon, ruim van opzet en aangenaam stil.

Erve Höwerboer (3)

De kamers

Erve Höwerboer beschikt over 7 sfeervolle ingerichte kamers. De kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Het unieke aan de kamers en badkamers is dat ze extreem ruim zijn. 
 
 

Ootmarsum, de verrassing van Twente

Erve Höwerboer ligt op 5 minuten van het centrum van het toeristische Ootmarsum en biedt de mogelijkheid om hier verschillende leuke dingen te doen. Geniet van een drankje op een van de vele terrasjes of bezoek één van de bijzondere evenementen in het centrum zoals, het straatkant festival of het jaarlijkse fashion weekend. Oftewel een echt cultuur stadje.

luchtfoto_ootmarsum
Foto gemaakt door: Siebe Swart

Huur een chopper of e-bike en ontdek!

Als je in Ootmarsum verblijft moet je ook zeker de bosrijke omgeving verkennen per elektrische fiets, chopper of een fatmax step. Daarnaast kun je nog andere voertuigen huren bij ons en deze bij jou locatie laten bezorgen. Het is super leuk om met een chopper of elektrische fiets de omgeving van Ootmarsum te ontdekken. Je kunt namelijk het best met deze voertuigen de omgeving verkennen en zo het best genieten van de omgeving. Start eenvoudig vanuit de accommodatie met onze bezorgservice in Ootmarsum. Huur eenvoudig een e-chopper en of e-bike via onze website en wij bezorgen deze bij Erve Höwerboer.

De locatie van Erve Höwerboer

Het centrum van Ootmarsum ligt op 400 meter afstand van deze Bed and Breakfast. Daarom kun je vanuit Ootmarsum eenvoudig een bezoek brengen aan Vasse of het Landgoed Singraven. Actief Twente ligt op 8 kilometer afstand van Erve Höwerboer.

Bed en breakfast Ootmarsum Erve Höwerboer

Voor meer informatie bezoek de website van deze bed en breakfast in Ootmarsum.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp