De leukste uitjes voor het gezin of met z’n twee

Nadat de extra maatregelen bekend werden gemaakt zijn wij over gegaan tot beperkte dienstverlening. Dit wil zeggen dat onze horecagelegenheid gesloten is en onze uitjes met groepen geannuleerd zijn. Maar onze balie voor fiets- en voertuig verhuur is geopend! Wij hebben de leuke mogelijke uitjes voor het gezin of met z’n twee voor je op een rijtje gezet:

QR Rally met een kickbike

QR Rally met een kickbike

We hebben op de mooiste plekjes van Twente QR-codes verstopt! Jullie gaan op pad met kickbikes en krijgen van ons een speciaal roadbook mee, hierin staan de QR-hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen en verdien de meeste punten.

Mountainbiken

Mountainbiken

We hebben verschillende routes beschikbaar vanaf 17,5 tot ca. 40 km! Voor de volwassenen beschikken we over supersportieve 29" -ers, dus extra grote wielen voor meer snelheid bij minder krachtinspanning. In ons assortiment hebben we ook kindermountainbikes in diverse maten.

Kano varen

Kano varen

Geniet samen met het gezin of met z'n twee van onze instaptochten. Deze vindt elke zaterdag en zondag om 14:00 uur plaats. Zijn jullie met met meer dan 5 personen? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. En wees er snel bij want de Dinkel is bevaarbaar t/m 31 maart!

Elektrische loopfiets

Elektrische loopfiets

Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen, lekker in beweging en haal een snelheid van maximaal 25 km per uur. We hebben verschillende routes beschikbaar en beleef deze leuke ervaring met het gezin (kinderen vanaf 1.50 m) of met z'n twee.

Tandem

Tandem

We beschikken over 4 verschillende tandems! De " normale" tandem, elektrische tandem, ouder-kind tandem en de ouder-kind tandem XL. Ga gezellig als duo op pad, plezier gegarandeerd!

E-Cruiser

E-Cruiser

Tour op een E-Cruisr met het idee van een oude Amerikaanse motor! Deze stoere E-bike met zijn dikke banden zorgen voor een perfecte wegligging. De E-Cruiser is perfect in te zetten in combinatie met een scooter/loopfiets/solex/chopper aangezien ze allemaal een gelijke snelheid halen.

Alle fietsen

Alle fietsen

Bekijk ons gehele assortiment van fietsen! Je kunt zelf kiezen welke plek je gaat ontdekken. Natuurlijk willen wij graag onze kennis over Twente met je delen, deze kennis delen wij in de vorm van een route. Deze routes hebben wij speciaal voor onze klanten samengesteld!

Stuur ons een bericht via WhatsApp