7 dagen per week geopend
Dagje uit met kinderen, wat te doen?

Dagje uit met kinderen, wat te doen?

Vakantie of een dagje vrij? Een lekker dagje weg met kinderen is wel een van de leukste dingen. Maar wat gaan we doen? Actief Twente heeft verschillende opties.

Voor de kleintjes

Voor de kinderen hebben wij een geweldige ouder-kind tandem. Op deze tandem kun jij samen met 2 kinderen op 1 tandem! We kunnen hierbij ook kinderzitjes bevestigen op de tandem. Maak een mooie route door de natuur van Twente met de kleintjes, en natuurlijk een stop bij IJsboerderij de IJskuip!

Lekker vies worden

Als kind is het heerlijk om lekker vies te worden. Actief Twente heeft hele gave kindermountainbikes. Cross met papa en mama lekker door de natuur van Twente en laat ze eens zien wie de snelste is.

dagje weg met kinderen

Pannenkoeken voor iedereen!

Geen dagje uit met de kinderen maar een kinderfeestje? Laat je vriendjes een zien wat een kinderfeestje is. Maak een stoere mountainbiketocht en daarna met z’n allen pannenkoeken eten. Wij weten bijna wel zeker dat je vriendjes dit niet gaan vergeten.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp