Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met de kinderen

Scooteruitje

Samen de route uitzoeken en bij je ouders achterop. Hoe gaaf is dat! Ga op ontdekking in Twente op een echte Italiaanse scooter.

Meer info

Kanovaren

Een keer wat anders dan lopen en fietsen en lekker actief! Varen door de natuur met het geluid van het kibbelende water is een echt avontuur met de kinderen.

Meer info

Fietsen

Samen met je hele gezin of familie op pad met de fiets? Dat kan bij Actief Twente! Want onze mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan zijn enorm.

Bekijk de mogelijkheden

Meest geboekt: Fiets & Pannenkoek arrangement

Met welke fiets ga je op pad? Na een flinke fietstocht lust je wel een heerlijke pannenkoek.

Bekijk het arrangement

Meest geboekt: Geocaching per kickbike

Ga op zoek naar zoveel mogelijk schatten met de GPS. Het steppen op een Kickbike is eenvoudig en ideaal voor de koude wintermaanden om in beweging te blijven.

Bekijk het arrangement

Kindermountainbikes

Net zoals de "grote mensen" crossen door de bossen van Twente. Actief Twente bezit over supersnelle en stoere kindermountainbikes en laat je ouders zien wie de snelste is!

Bekijk de mogelijkheden

Kinderfietsen

Er zijn enorm veel mogelijkheden om met je kind per fiets op pad te gaan. Actief Twente bezit over verschillende maten kinderfietsen en fiets een van de mooie routes die wij al voor je hebben uitgestippeld.

Bekijk de mogelijkheden

Ouder-kind-tandems

Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Naast de ouder-kind-tandem hebben we ook de XL ouder-kind-tandem, voor 1 volwassene en 2 kids voorop!

Bekijk de mogelijkheden

Kickbikes

Kickbiken is het nieuwe steppen! Een kickbike heeft een groot voorwiel, is eenvoudig te doen en is voor alle leeftijden. Ideaal voor de koude wintermaanden want je blijft lekker warm doordat je in beweging bent.

Bekijk de mogelijkheden

Elektrische loopfiets

Een supergave loopfiets, geschikt voor kids met een lengte vanaf 1.60 m. Deze loopfiets kan ook goed gecombineerd worden met een scooter of solextocht!

Bekijk de mogelijkheden

Familiefiets

Met z'n 4-en (of 6-en) op 1 fiets? Dat kan! De familiefiets is een fiets waar met 4 personen op gefietst kan worden. Met deze fiets kun je ontspannen fietsen en krijg je gegarandeerd veel vrolijke gezichten en grappen van jou en de mensen die je voorbij fietst.

Bekijk de mogelijkheden

Kinderfeestjes

Ben je nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden!

Bekijk de mogelijkheden