De Holtweijde, genieten in de Twentse natuur

De Holtweijde, genieten in de Twentse natuur

Landgoed de Holtweijde, midden tussen de weilanden, op een prachtige locatie in Lattrop.

De Holtweijde

Een hotel met verschillende faciliteiten, dat is de Holtweijde in Lattrop. Naast vele hotelkamers biedt het ook en golfbaan, een culinaire keuken, een wellness en verschillende plekken voor feesten en vergaderingen. Het prachtige hotel is voorzien van het beste personeel en die doen dan ook hun uiterste best om jou verblijf tot in de puntjes te voorzien.

Faciliteiten

Naast hotelkamers biedt het ook een wellness ruimte waar er veel verschillende behandelingen worden aangeboden. Van massage tot het wassen van je haren alles is er mogelijk. Daarna een hapje eten in het culinaire restaurant, een dagje bij de Holtweijde is heerlijk relaxen en ontspannen.

de holtweijde wellness

Omgeving

De prachtige omgeving komt op dat stukje Twente erg goed naar voren, de golfbaan rondom het bedrijf geeft je de mogelijkheid om sportief bezig te zijn en te genieten van de natuur. Wil je meer zien van Twente? Combineer dat eens met een ritje op een Italiaanse scooter, authentieke solex of een fiets!

Kortom: Een bezoek aan de Holtweijde brengt je tot rust. Daarnaast is deze plek voor natuurliefhebbers ook zeker een must! De Holtweijde brengt je naar een andere wereld, gespecialiseerde schoonheidsspecialisten, koks en horecamedewerkers maken je bezoek geweldig.

omgeving de holtweijde

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp