7 dagen per week geopend
Erve Broam, een vakantiehuis en meer..

Erve Broam, een vakantiehuis en meer..

Erve Broam is een oude boerderij die van alles is voorzien, een overnachting in het B&B tot de boer helpen met het melken van de koeien, alles is hier mogelijk.

Erve Broam

Dit Twentse erfgoed laat zien dat het mogelijk is om een dagje (of meerdere dagen) te leven op een boerderij. Erve Broam bied verschillende opties, van vergaderen tussen de koeien tot een heerlijk nachtje slapen in een Twentse boerderij. Verder zijn ze erg gericht op de leerlingen van verschillende scholen, waarom wordt nu eigenlijk een koe elke dag gemelkt?! Dat kom je daar allemaal te weten! In 2012 heeft deze accommodatie de  VVV Rob de bes award gewonnen.

erve broam agelo

Activiteiten

Er is veel mogelijk op Erve Broam, vergaderen tussen de koeien, een dagje meelopen met de boer of een leuke workshop, daar ben je bij deze accommodatie aan het goede adres. De grote ruimte en erg plezierige gastvrijheid maakt deze plek speciaal. Naast deze activiteiten op het erf, is het ook zeker de moeite waard om de natuur rondom deze accommodatie te bekijken. Twente heeft vele prachtige plekken. Bekijk deze plekken eens per scooter, fiets of zelfs kano!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp