Groepsarrangementen in Twente

Groepsarrangementen in Twente

Niets is leuker dan met een groep op pad te gaan. Wij hebben vele arrangementen wat jij met je gezelschap kunt gaan doen. Van lekker relaxen tot aan een actief uitje. Groepsarrangementen in Twente, in verschillende maten.

All you can do

Voor de groepen die niet weten wat ze willen hebben we het ‘all you can do’ arrangement. Dit arrangement bestaat grof gezegd uit alles wat we hebben. Jullie hebben de hele dag de beschikking over onze scooters, puchjes, choppers, fietsen en kano’s. Daarnaast kun je ook nog de hele dag boogschieten en bamboestieken. Naast dit arrangement zijn er ook nog genoeg andere arrangementen die super leuk zijn om in een groot gezelschap te doen.

groepsactiviteiten in Twente

Op pad met een kleine groep

Kleine groepen zijn net zo leuk, daarom hebben wij ook voor deze groepen verschillende groepsarrangementen in Twente. Bijvoorbeeld een rondleiding in het Singraven, relaxt vissen of een lekker potje boogschieten in combinatie met een van onze voertuigen.

Al onze arrangementen zijn te combineren met bijvoorbeeld een barbecue, onbeperkt pizza’s, een high-tea en nog veel meer. Ook kunnen wij de voertuigen op locatie bezorgen.

Kijk voor alle mogelijkheden op www.actieftwente.nl.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp