Leuk kinderfeestje organiseren?

Leuk kinderfeestje organiseren?

Ben je jarig geweest en wil je en leuk en indrukwekkend feestje geven? Dan ben je bij Actief Twente aan het goede adres. Een compleet verzorgd kinderfeestje.

Een feestje voor de stoere bikkels

Ben je niet bang om vies te worden? Hou je wel van een uitdaging? Ga dan met je vriendjes lekker mountainbiken door de wilde bossen van Twente. Met de hele dag onbeperkt ranja na de fietstocht patat met een snack en een waterijsje! Het perfecte kinderfeestje.

kinderfeestje

Een echte meiden dag

Na het zingen van verschillende liedjes voor de jarige gaan jullie op pad op echte kickbikes. Kickbikes zijn een soort steppen maar dan veel cooler! Jullie maken een leuke tocht door leuke en mooie plekjes van Twente. Na de tijd komen jullie terug en hebben jullie denk ik wel bere honger. Jullie krijgen dan patatjes met een frikandel of kroket en als toetje een lekker waterijsje, omdat jullie dat zeker wel verdiend hebben.

Wij hebben naast de kickbikes en mountainbikes ook nog andere leuke fietsen, zoals een tandem, familiefiets of normale fietsen. Ook beschikken wij over kano’s, voor de echte fanatiekelingen.

Wij raden aan om wel meer dan 1 begeleider mee te nemen aangezien jullie wel de openbare weg op gaan. 

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp