Landgoed Kaamps, genoeg te doen voor iedereen!

Landgoed Kaamps, genoeg te doen voor iedereen!

Landgoed Kaamps

Midden in Twente vindt je Landgoed Kaamps. Een dagje weg voor iedereen, dat kan hier zeker! Van rondleidingen tot een hapje eten in de brasserie, alles is er mogelijk. Het landgoed staat bekend om het produceren van verschillende kaassoorten. In 1985 is de familie Nijland begonnen met een kleinschalige kaasmakerij, onderhand is het een goedlopend bedrijf met meerdere kaasmakers in dienst.

Kaasliefhebber?!

Zoals hierboven al werd vermeld, staat landgoed Kaamps bekend om het produceren van verschillende kaassoorten. Ben je een echte kaasliefhebber? Dan is een rondleiding op dit landgoed zeker een aanrader! Je ziet het hele proces, van de koe tot het eindproduct. Toch niet echt een kaasliefhebber? Dan heeft landgoed Kaamps vast wel iets wat je aanstaat. Ze bieden verschillende workshops aan zoals een klomp of ‘dikke dame’ beschilderen.

Geen leuk idee voor een kinderfeestje?! Landgoed Kaamps biedt ook verschillende kinderfeestjes aan, deze feestjes zijn dan helemaal verzorgd door dit landgoed. Naast deze activiteiten is er ook de mogelijkheid om een buffet, bbq of hightea te boeken.

landgoed kaamps

Omgeving

De omgeving van dit prachtige landgoed is een en al natuur. De rust van Twente kunt u daar zeker terug vinden. Bezoek dit prachtige stukje Twente eens per fiets, solex of scooter.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp