Je moeder een onvergetelijke moederdag bezorgen?

💕Je moeder een onvergetelijke Moederdag bezorgen?💕

💕Je moeder een onvergetelijke Moederdag bezorgen?💕

Moederdag, dé dag wanneer de rollen een keertje zijn omgedraaid. De dag waar jij je moeder heerlijk in de watten mag leggen in plaats van andersom. Maar wat is nou leuk om te doen of te geven aan je moeder? Wij helpen jou! Lees hieronder de beste Moederdag Cadeau tips!

Maar waar komt Moederdag nou eigenlijk vandaan?

De Amerikaanse Anna Jarvis vond haar moeder zo geweldig, dat ze vond dat alle moeders wel wat extra aandacht mochten krijgen. Nadat haar moeder was overleden, organiseerde Jarvis vanaf 1914 elk jaar een officiële ‘bewonderings-‘ of tewel moederdag. Sinds 1928 is ook in Nederland een officiële moederdag. En zeg nou eerlijk, deze is toch ook niet meer te missen?

Voor het eerst moeder?

Moederdag - Bos Bloemen

Ken jij iemand die voor het eerst moeder is geworden? Dan is deze dag éxtra speciaal. De kleine is nog iets te jong om voor een leuk cadeautje te zorgen, maar gelukkig ben jij er nog! Zorg dat ook voor haar deze dag net wat specialer voelt dan alle anderen!👩‍👦

Pluk je een roos..?

Dan is je moeder sowieso niet boos! 😉 Bij zoveel keuzes, komt natuurlijk ook keuzestress. Maaaar.. met een mooie bos bloemen ga je nooit fout! Doe eens gek en maak er iets bijzonders van!

De enige echte klassieker

’s Ochtends rustig wakker worden, en dan… ontbijten vanaf je bed! Super relaxed toch? Je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil. Doe wat croissantjes in de oven, schenk wat sinaasappelsap in en maak een lekker kommetje yoghurt met wat vers fruit. Simpel, maar lekker! Houd je moeder niet van kruimels in bed? Samen aan tafel ontbijten is misschien nog wel veel gezelliger. Het gaat natuurlijk om het gezelschap! 

Moederdag - Memory Box maken

Een doosje vol liefde

Vind je een fotoalbum niet meer van deze tijd? Of heb je wel zin in wat nieuws? Geen probleem! Met een zelfgemaakte memory box verras je je moeder misschien wel veel meer. Het is heel simpel. Koop een mooie doos, maak het in je eigen stijl en doe daar foto’s van leuke herinneringen van jou en je moeder in. Als kers op de taart, kun je er ook nog een klein gedichtje tussenstoppen, waarom jouw moeder de beste is. Kortom, een doosje vol liefde! Tip: geef dit aan het eind van de dag tijdens een lekker drankje. Sowieso dat dit dé perfecte dagafsluiting voor je moeder is!

Dagje weg

Nog niet gevonden wat je zocht? Geen stress! Want hoe leuk is het om samen met je favoriete vrouw wat te doen? Met onze speciale Moederdag cadeaubon kan dit perfect! Deze bon is zelfs het hele jaar geldig, dus je hoeft niet gelijk een datum te kiezen. Super handig toch?

WAARSCHUWING: na het gebruik van deze tips, liggen de verwachtingen voor volgend jaar erg hoog.. 

Moederdag bon

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp