Othmar bierbrouwerij Ootmarsum

Othmar bierbrouwerij is een van de nieuwste bierbrouwerijen in Twente. Sinds 1 december is de nieuwe vestiging geopend op het Commanderieplein in Ootmarsum. In het bijzonder de koperen brouwketels, midden in het horecagedeelte.

Othmar bierbrouwerij

Othmar Bierbrouwerij is gespecialiseerd in speciaalbier. Sinds de verhuizing is de brouwcapaciteit van 10 naar 20 hectoliter per brouwsel gegaan. Daarnaast is er ook nog ruimte om uit te breiden in de toekomst. Bij Othmar wordt er gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot. Dit zorgt ervoor dat er alleen maar natuurlijke bieren ontstaan.

Rondleiding

Othmar bierbrouwerij

Beleef het plezier van bierbrouwen tijdens de rondleiding. Bekijk wat er binnen het bedrijf gebeurd en hoe ze te werk gaan. Bierbrouwen bestaat uit vier basis ingrediënten waarmee alles wordt gemaakt. Deze ingrediënten worden ook nog eens achter de brouwerij gemaakt, hoe leuk is dat om te zien. De rondleiding is erg interessant, je ziet niet alleen hoe bier gebrouwen wordt, maar je hoort ook het hele verhaal erachter. Ruik en proef de smaak achter het verhaal van speciaalbier.

Kortom: Ervaar de inspirerende, leerzame en smaakvolle bierproeverij onder leiding van één van de brouwmeesters. Combineer deze leuke activiteit met een solextocht, scootertocht of misschien wel een fietstocht. Een geweldige ervaring, waarbij je terug denkt aan een leuke, gezellige dag.

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp