Groepsaccommodatie De Manderhoeve

De Manderhoeve is een mooie groepsaccommodatie die je in de bossen van Twente kunt vinden en dan net buiten het dorpje Mander. Wil je met je groep een leuke activiteit ondernemen of heb je fietsen of andere voertuigen nodig? Vraag dan eenvoudig je offerte op maat aan bij Actief Twente.

Fietsen bezorgen bij je accommodatie

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Direct fietsen vanaf Groepsasscomodatie de Manderhoeve? Laat je fietsen bezorgen. Boek eenvoudig je fietsen online. Het grote voordeel? Alle voertuigen zijn direct bij jou!

Bekijk hier ons ruime assortiment

Bekijk hier ons ruime assortiment

Ben je opzoek naar een elektrische bakfiets, duofiets, kinderkar of fietsen met kinderzitjes? Bekijk hier ons complete assortiment (kinder) fietsen. En alles kan bezorgd worden!

Boek je voertuig bij Groepsaccomodatie de Manderhoeve

Chopper rijden vanaf De Manderhoeve

Chopper rijden vanaf De Manderhoeve

Wil je een dagje toeren met de chopper? Dat kan! De choppers staan voor jullie klaar om 10.00 uur bij de Manderhoeve. Maak je eigen choppertocht of laat een route op maat door ons maken.

Mountainbiken vanaf de Manderhoeve

Mountainbiken vanaf de Manderhoeve

Maak een mooie tocht door de Twentse bossen met de mountainbike. Laat je mountainbike bezorgen bij de Manderhoeve. We hebben mountainbikes voor het hele gezin!

Tandem huren vanaf de Manderhoeve

Tandem huren vanaf de Manderhoeve

Ga met je groep op de tandem! En zitten er kinderen bij dan hebben wij ook ouder-kind tandems. Ons assortiment is erg uitgebreid en voor iedere groep is er wel een passende mogelijkheid.

Ga met je groep kanovaren of suppen

Kanovaren

Kanovaren

Wil jij tijdens je verblijf bij Groepsaccomodatie de Manderhoeve kanovaren? Met z'n tweetjes of juist in een klein gezelschap? Maak dan gebruik van een van onze kano instaptochten. Bekijk al onze mogelijkheden.

Suppen

Suppen

Tijdens je verblijf bij de Manderhoeve sup's huren? We hebben sup's om zelf af te halen maar ook suppen in groepsverband en zelf onder begeleiding. Wil je meer weten? Kijk dan eens op onze suppagina!

Wil je meer weten over deze groepsaccommodatie? Lees onze blog over Groepsaccommodatie de Manderhoeve

Stuur ons een bericht via WhatsApp