Slecht weer, wat nu?

De perfecte dag om er op uit te gaan is met een zonnetje, 25 graden en droog weer. Helaas komt het in Nederland nog wel eens voor dat het regent. Een klein beetje regen zal de pret zeker niet drukken, maar een hele dag aanhoudende regen wel. Bij slecht weer zullen wij op de aanvangstijd* met je overleggen of de activiteit mogelijk is. In geval van slecht weer zullen wij aanbieden om de huur van het vervoersmiddel te verplaatsen naar een ander moment. Is dit niet mogelijk dan wordt de huur van het vervoersmiddel kosteloos geannuleerd. Onze ervaring is echter dat de dagen waarop door slecht weer niet gereden kan worden, zelden voorkomen.

Is er een kleine kans op een buitje? Regenpakken of poncho’s zijn gratis te leen om mee te nemen voor onderweg. Zodoende heb je beschermende kleding mee voor het geval dat je onderweg toch overvallen wordt door een bui.

Mocht je een arrangement hebben geboekt met andere extra’s of activiteiten zoals een BBQ, rondleidingen, overdekte activiteiten of outdoor activiteiten dan zullen deze activiteiten in de meeste gevallen gewoon doorgaan. Deze activiteiten worden bij andere partijen georganiseerd en hanteren daarom andere voorwaarden.

Benieuwd naar onze slecht weer alternatieven? Bekijk dan deze pagina.

*Voor boekingen die niet vanaf Actief Twente in Beuningen starten, maar die op locatie plaatsvinden, geldt dat er minimaal 2 uur voor aanvang van de boeking contact opgenomen moet worden om te overleggen of de activiteit mogelijk is. 
Stuur ons een bericht via WhatsApp