Het regent, het regent.......

de pannekes worden nat

We hebben een uitje en het is slecht weer, wat nu?

We hebben een uitje en het is slecht weer, wat nu?

De perfecte dag voor je uitje is een heerlijk zonnetje en temperaturen van boven de 20 graden. Maar we leven in Nederland en we zijn ook een land van regen ☔️ en zonneschijn 🌞. Bestaat slecht weer nu wel of niet, heb je geen gepaste kleding, of trotseer je graag de regen……. Wij geven graag duidelijkheid.

Wat vinden wij slecht weer?

Een enkele bui is niet erg en mag de pret niet drukken. Maar een hele dag regen daar zit je echt niet op te wachten. Gelukkig is onze ervaring dat hele dagen regen weinig voorkomt en jullie uitje normaal gesproken gewoon door kan gaan. Is er toch kans op een bui? Dan hebben wij voor jullie gratis regenponcho’s te leen.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Omdat het weer zich lastig laat voorspellen, kijken wij op de dag van het uitje wat de situatie is. Er zijn een aantal mogelijkheden die we in overleg bekijken:

Dus hoe de dag er ook uit gaat zien qua weer, er is altijd wel een passende oplossing.

*Bestaat je boeking uit extra’s of activiteiten zoals een BBQ, rondleidingen, overdekte activiteiten of outdoor activiteiten? Dan gaat dit (bijna) altijd door. Dit wordt namelijk door andere partijen georganiseerd. In dit geval moeten we andere voorwaarden hanteren, maar ook dan gaat dit natuurlijk altijd in goed overleg.

Een alternatief?

Mocht jullie uitje toch in het water vallen! Dan hebben we leuke alternatieven ofwel regen-vrije-uitjes. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk deze leuke alternatieven om toch van een regenachtige dag nog iets leuks te maken!

Kijk hier voor de slecht weer alternatieven!

Start je niet in Beuningen maar op jullie locatie?

Dan wordt er op de dag van het uitje, minimaal 2 uur van tevoren contact opgenomen om te overleggen of de activiteit door kan gaan.

Stuur ons een bericht via WhatsApp