Scooter rijden in Twente maar dan Twentilliaans

Scooter rijden in Twente maar dan Twentilliaans

Wij hebben Italië naar Twente gehaald. Bekijk Twente vanaf een Italiaanse scooter. Waai lekker uit en eindig de dag met bijvoorbeeld een pasta keuzemenu of stel je eigen pizza’s samen.

Scooter rijden in Twente

Naast dat onze scooters super leuke kleurtjes hebben rijden ze ook nog eens super fijn. Met ongeveer 25 km/u rij je door bijvoorbeeld Twente. Onderweg stoppen bij een mooi plekje? Geen probleem daar houden wij rekening mee bij het maken van onze routes.

scooter rijden in Twente

Een echte Italiaanse dag

Maak de dag helemaal compleet met een Italiaanse maaltijd. Wij werken samen met een echte Italiaanse pizzabakker. Hij komt hier met echte Italiaanse producten de beste pizza’s voor jullie bakken. Hij neemt zijn eigen steenoven mee en een echt Italiaans familierecept voor de heerlijke bodems. Geen pizza fan? Wij hebben ook een leuke samenwerking met een cafétje die voor jullie een keuzemenu heeft samengesteld met verschillende pasta’s.

Naast deze heerlijke Italiaanse gerechten is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een barbecue. De keuze ligt helemaal aan jullie.

Voor het besturen van een scooter dien je een rijbewijs te hebben. Geen rijbewijs? Je kunt ook genieten van Twente terwijl je achterop zit.

Wil je een op andere scooter rijden in Twente klik dan hier.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp