7 dagen per week geopend
Solex huren in Twente? Ouderwets is nieuwerwets!

Solex huren in Twente? Ouderwets is nieuwerwets!

Ontdek Twente zoals je het nog nooit eerder hebt gezien en beleef de leukste avonturen op een ouderwets snorbrommertje. Kom een solex huren in Twente en geniet van de mooie natuur.

Een solex huren in Twente met of zonder activiteit

Bij Actief Twente heb je verschillende keuzes, een solextocht op locatie, een solextocht vanaf onze locatie en een solextocht in combinatie met een leuke sportieve of relaxende activiteit. Een solex was vroeger het vervoersmiddel van iedereen. Had je er geen? Dan viel je wel op. De brommertjes gaan ongeveer 20 km/u en bij het starten van de brommertjes is er al een groot lol-gehalte.

solex huren

Een solex huren op locatie

Er is ook de mogelijkheid dat wij de solexen naar jullie toe komen brengen. Weet je een leuke route op de plek waar je wil starten? Dan kun je die gaan rijden. Ga met een groep op ontdekkingstocht in jou stad of dorp. Wij zorgen ervoor dat de solexen klaar staan om te vertrekken.

Solex huren vanaf onze locatie

Het huren van een solex kan uiteraard ook vanaf onze locatie. Ontdek Twente met een van onze routes. Onze routes laten je alle inns en outs zien van het prachtige Twente.

Is een solex toch niet echt wat je zoekt? Wij beschikken ook over leuke Italiaanse scooters, een gezellige familiefiets en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op www.actieftwente.nl

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp