TwenteTipi

Uniek overnachten in Twente

TwenteTipi in Mander een unieke plekje om te overnachten

TwenteTipi in Mander een unieke plekje om te overnachten

Bij Twente Tipi in Mander slaap je in een heuse tipitent! Het gevoel van vrijheid, lekker genieten en in de natuur zijn maken een verblijf bij Twentetipi in Mander uniek. Deze accommodatie is zeer geschikt groepen zoals: vriendenuitjes of familiedagen.

Voorzieningen

Een grote veranda, waar je heerlijk kunt zitten met ’s avonds een knapperend houtvuurtje. In de veranda is een buitenkeuken aanwezig inclusief alle benodigdheden voor 15 personen. Je kunt ook gebruik maken van de op hout gestookte hottub op het terrein. Met een glas wijn en uitzicht naar de sterrenhemel, wordt het leven niet beter bij Twentetipi.

Omgeving van Twentetipi in Mander

Twentetipi in Mander tipitent

Het zeer afwisselende landschap wat ook wel het dal van de Mosbeek wordt genoemd. Waarom? Ze bestaan namelijk uit stuwwallen, bronnen, watermolens en kronkelende beekjes. Er lopen vele wandel-,fiets- en mountainbike-routes door het gebied. De mooiste plekjes van Twente vindt je in deze hoek van Twente. Twentetipi in Mander ligt op 18 kilometer afstand van Actief Twente en is eenvoudig met de auto te bezoeken.

Huur een voertuig

Verblijf je bij Twente Tipi en wil je tijdens je vakantie graag fietsen of mountainbike’s huren? Wij werken veel samen met Twentetipi en bezorgen onze voertuigen bij Twentetipi in Mander. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden. Tip! Het is ook mogelijk om een elektrische chopper te laten bezorgen bij Twentetipi.

Klootschieten bij Twente Tipi

Het gebied van Mander rondom Twente tipi is erg leuk om bijvoorbeeld te klootschieten, een sport die veel wordt beoefend in Twente. Het woord sport is misschien teveel van het goede. Maar klootschieten is een leuke activiteit waarbij je met een houten bal al gooiend afstand aflegt. Degene met de minste worpen is de winnaar. Wil je een middag klootschieten?Maak dan gebruik van de Actief Twente Klootschiet kit. Deze kan bezorgd worden in Mander.

Meer informatie over de accommodatie vind je op de website van TwenteTipi

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp