7 dagen per week geopend

TOEREN IN DE WINTER? ZEKERS!

EN NU MET FLINKE KORTING

Pak hier je kortingsdeal
Ontdek Twente bij Actief Twente

Personeelsfeest Organiseren?

Het bedrijfsuitje is de highlight binnen het bedrijf. Het is het moment waarop een team wordt gecreëerd. Juist daarom verdient je bedrijfsuitje of personeelsfeest meer dan organisatie. Dat verdient aandacht! Actief Twente, heeft voor jullie de leukste uitjes en arrangementen. Hieronder een kleine greep uit ons brede assortiment.

De Wintergames

De Wintergames

Het personeelsfeest of vriendenfeest in de winter. Een avontuur vol met spelletjes. Daag je collega's of vrienden uit en beleef een spectaculair uitje.

Boek hier de Wintergames
Actief tijdens de Wintermaanden

Actief tijdens de Wintermaanden

Dan huur je één van onze sportieve fietsen. Liever een elektrisch voertuig? Ook daar hebben we leuke mogelijkheden. Bekijk ze hieronder.

Onze sportieve activiteiten

Puzzelen voor Jong en Oud

Ben jij ook zo gek op puzzelen? Dan hebben wij een aantal leuke opdrachten voor jou in petto. We hebben zoekplaatjes, breinbrekers, puzzeltochten voor de jeugd en slecht weer puzzelrally’s. Hieronder hebben wij een aantal puzzeltochten op een rijtje gezet.

De Q(eir)R-Speurtocht

De Q(eir)R-Speurtocht

Dit is de Paasspeurtocht die je met Pasen moet beleven. Deze leuke puzzel/speurtocht is alleen tijdens de Paasdagen te spelen. Maar je kunt deze nu al reserveren. Kun jij alle q(ei)r codes vinden? En weet jij alle vragen te beantwoorden? We zien je graag tijdens de Paasdagen. Tot dan.

Boek je Paasspeurtocht nu!
Garage Sale

Garage Sale

Al onze ex-rental voertuigen, fietsen en accessoires gaan in de verkoop. Koop nu je 2de hands voertuig met korting. Wij bieden:

  • Inclusief rijklaar maken
  • Snel en voordeling bezorgd door heel Nederland
  • 3 maanden garantie
  • Goed onderhouden
Bekijk hier ons volledige assortiment

Actief Twente op Instagram

Volg ons op Instagram
Stuur ons een bericht via WhatsApp