60’s Party

Welkomstdrankje
Open Bar (4 uur)
Hapjes/bittergarnituur (4 p.p.)
Borrelnootjes op tafel
Decoratie in het 60's thema
Muziek via Spotify

Boek nu

€ 36,- p.p.

Back to the '60s met een heuse sixties party! Dé tijd van de hippies, flower power en broeken met wijde pijpen.

Sixties party

De jaren ’60 was de tijd van de hippies, van The Beatles, Elvis, Aretha Franklin en de Rolling Stones. Schijnbaar zorgeloze en kleurrijke jaren met in de kleding genoeg (flower) power om op te vallen! Tijdens de 60’s Party bij Actief Twente gaan we met jullie terug in de tijd voor een geweldig feestje. Bij entree wordt een Sixties-drankje als welkom gepresenteerd. Misschien nog wat onwennig stap je in je beste sixties-outfit binnen. De locatie is aangekleed in het thema met items zoals spiegelbollen en lavalampen. Posters van bekende stijliconen zoals The Beatles of Jimmy Hendrix en felgekleurde peace-tekens zullen niet ontbreken. Op de achtergond klinkt al de muziek van onder andere Elvis. Relax en ga genieten en dansen om de muziek van die tijd! Tijdens de avond worden er hapjes gepresenteerd, denk hierbij aan gevulde eieren, bitterballen met mosterd en de blokjes kaas (inclusief prikkertje met zilveruitje!). Om de avond helemaal compleet te maken kun je er voor kiezen om een Elvis imitator in te huren, gegarandeerd succes!

Dresscode

Voor de dresscode van de jaren ’60 mag je je uitleven met felle kleuren zoals oranje, geel en felgroen. Helemaal hot in die tijd waren de hotpants en minirok. Of ga als hippie verkleed door met een broek met wijde pijpen, peace-tekens, smileys en fleurige bloemen je entree te maken. Accessoires zoals slippers of felgekleurde zonnebrillen maken het af. Heeft een van de deelnemers de outfit nog niet helemaal compleet? Onze kist met extra accessoires biedt vast uitkomst!

Sixties-spelletjes (optioneel)

Eenvoudig om te organiseren maar een superleuke aanvulling op de avond: organiseer ter afwisseling een aantal sixties-spelletjes!

Uitbreidingsmogelijkheden

Een basis programma hebben wij al voor je gemaakt. Mocht je de avond helemaal compleet willen maken zijn er verschillende mogelijkheden ter uitbreiding.

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:

  • Duur van het arrangement is 4 uur
  • Dit arrangement is boekbaar vanaf 40 personen
  • Open bar is op basis van self-service

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de 60’s Party? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen voor een 60’s Party op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp