Geheim over de Grens

Highlights

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
  • E-bike daghuur + route naar de burg
  • Vrije bezichtiging Burg Bentheim
  • Pauze stop bij Paviljoen Lutterzand met bites en speciaal biertje / wijntje
  • Barbecue met drie consumpties

Boek nu vanaf

€ 67,- per persoon

Willen jullie de mooie Twentse en Duitse omgeving en bezienswaardigheden ontdekken? En houden jullie van lekker eten en drinken?

Nathalie Kamphuis uit Hengelo

Vorig jaar hebben wij met onze zoon een kanotocht bij jullie gedaan. Dat was zo’n fijne ervaring dat we direct aan Actief Twente dachten om ons 25 jarig samen zijn te vieren. Jullie hebben voor jong en oud een passende activiteit. Onze familieleden zijn pubers tot bijna 80-ers. Aangezien beide familie wortels hebben in Duitsland was het uitje: “geheim over de grens” onze keuze. Daarbij woont de familie verspreid door heel Nederland en was een dagje “Twente” een soort vakantie! Ons uitje was een geheim voor de familie. De dag begon goed toen de gele schoolbus ons ophaalde uit Hengelo. Dat was al een hele ervaring en we hadden veel bekijks! De buschauffeur Gerrit Jan speelde het spel : “waar gaan we naar toe? “. goed mee. Ter plekke aangekomen dronken we eerst koffie en genoten van de lekkernijen en gingen we na uitleg door Maarten over de elektrische fietsen de reis verder vervolgen. Het lunchpakket namen we gretig aan. Helaas kregen we naar 10 minuten al pech, want een tante maakte een onhandige manoeuvre en kwam vervelend ter val. Gelukkig was het geen ernstige verwonding, maar fietsen ging niet meer. Na een telefoontje kwam Maarten de gewonde samen met haar man ophalen. Hij bracht ze naar hun auto in Hengelo: wat een super service!!! Zo konden de rest van het gezelschap zonder zorgen de tocht vervolgen. En later sloten zij zich weer bij het eten bij ons aan. De pubers hadden de taak op zich genomen om de reisleiders te zijn met de Komootapp waar de route op uit gestippeld was. Dat ging prima! De prachtige fietstocht ging langs Schloss Bentheim waar we de burcht hebben bezocht. Daarna via het glooiende landschap naar De Lutte gefietst. Bij Paviljoen” Het Lutterzand” dronken we een heerlijke borrel en aten we een rijk gevulde borrelplank. Daarna het laatste tochtje door het prachtige Twentse land en kwamen we ten slotte op de locatie van Actief Twente aan. We sloten de dag af met een heerlijke Barbecue. Goed vlees en heerlijke salades. Met moeite kon de familie zich losmaken van jullie locatie, maar aan alles komt een einde. De Amerikaanse schoolbus stond klaar om ons te vervoeren naar huis. Buschauffeur Gerard zette de muziek lekker hard en met de Schlagers zongen we ons naar huis. Het was een top dag! Bedankt aan alle medewerkers van Actief Twente voor het creëren van een onvergetelijke dag!!
+ Lees meer

Vergelijkbare arrangementen

Foto Contest

Foto Contest

3...2...1... en de tijd gaat in! Race in deze Foto Contest tegen de klok en maak zoveel mogelijk polaroidfoto's na! Even geen mobieltjes, geen socials en geen internet nodig. Gewoon ouderwets speurwerk!

Winterse Smokkeltocht

Winterse Smokkeltocht

Ons spannendste arrangement in het donker. De Smokkeltocht! In kleine groepjes wordt je diep de Twentse bossen ingestuurd met niet meer dan een zaklamp en een kaart. Je doel: Het ontwijken van de bewakers. Weet jij de tocht te overleven zonder te schrikken? Wij denken van niet!

Boek nu

€ 47,00 per persoon

Meer informatie
Dropping in Twente

Dropping in Twente

Zin om iets uitdagends te doen? Actief Twente heeft nu een nieuw winter arrangement namelijk: een dropping. Dus trek je winterjas maar alvast aan!

Boek nu

€ 34,50

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp