7 dagen per week geopend
High Friet & voertuig naar keuze

High Friet & voertuig naar keuze

Koffie/thee en lekkernij
Route via gratis navigatie app
Toertocht op een voertuig naar keuze (2 uur)
Groepsuitje vanaf 10 personen
High Friet
Combinatie van voertuigen mogelijk

High Friet en toeren op een voertuig is een budgetvriendelijk arrangement en voor iedereen geschikt. Jij lust toch ook wel een patatje met mayo? Je wordt ontvangen met een drankje en een lekkernij. Nadat je gezellig hebt bijgekletst, ga je een mooie tocht maken op één van onze voertuigen. En bij terugkomst staat er een buffet voor je klaar met friet, diverse snacks en toppings.

Welkomstdrankje en lekkernij

Ga gezellig zitten en kletst even bij onder het genot van een kopje koffie, thee of een cappuccino. Daarnaast serveren wij een lekkernij. Een aangename pauze voordat je op pad gaat.

Kies je Voertuig!

Je gaat op pad! Welk voertuig kies jij? De chopper met zijn stoere uiterlijk en gave looks. Of bijvoorbeeld de loopfiets? Op je gemak wandelend door Twente en dat zonder enige inspanning. Rijbewijs of geen rijbewijs? Door de ruime keus en dezelfde snelheid is elke combi mogelijk.

Meer over Kies je Voertuig!

High Friet

High Friet is een buffet waar diverse snacks, frietjes en toppings voor je klaar liggen. Pak een puntzak en loop rustig langs de schalen. Geen keuze stress want er zijn voldoende opties. Ga je voor een frikandel speciaal of laat je de culinaire kok in je naar boven komen.

Meer over High Friet

Hoe ziet het programma eruit?

Het perfecte arrangement voor?

Groepen die een activiteit inclusief eten zoeken voor een betaalbare prijs. High Friet en voertuig is budgetvriendelijk en daarnaast geschikt voor iedereen.  Ook als je speciale eetwensen hebt. Geef dit wel even door zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement: ca. 4 uur
  • Te reserveren vanaf 10 personen
  • Consumpties niet inbegrepen. Klik hier voor de drank mogelijkheden!
  • High Friet is op elk moment boekbaar. Het begintijdstip bepaal jezelf.
  • Specifieke (dieet)wensen of allergieën? Laat het ons weten.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Kies zelf de gewenste aantallen per voertuig. Allemaal op pad met hetzelfde voertuig? Of toch liever een mix? Beide is mogelijk!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp