7 dagen per week geopend
Pannenkoeken Pick & Mix

Pannenkoeken Pick & Mix

Ontvangst met koffie/thee en appelgebak
Keuze uit verschillende voertuigen (2 uur)
Routes
Onbeperkt pannenkoeken (2 uur)

Pannenkoeken Pick & Mix

Wij van Actief Twente houden van natuur, zon, leuke activiteiten en goed eten. En hoe kun je een tocht beter afsluiten dan met onbeperkt pannenkoeken eten? Na een hele dag op pad te zijn geweest is het heerlijk om de dag culinair af te sluiten. Met keuze uit 20 verschillende ingrediënten! Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen. Kies voor ons pick en mix arrangement en kies uit verschillende voertuigen

Ontvangst

Jullie worden ontvangen met koffie/thee en heerlijk appelgebak. Je kunt met het gezelschap heerlijk zitten bij ons op het terras of in onze sfeervolle ontvangstruimte. Wij nemen samen met jullie het programma door en wij hebben jullie verschillende leuke routes aan te bieden.

De tocht

Na ontvangst is het tijd om op pad te gaan. We sturen jullie op pad met de alvorens geboekte voertuigen. Kies bijvoorbeeld voor vier solexen en vier scooters. Of gaan jullie de nieuwe E-chopper en Elektrische Loopfiets proberen? Uiteraard is het ook mogelijk om allemaal hetzelfde soort voertuig te besturen. De routes waar je uit kunt kiezen duren ongeveer 2 uur en gaan bovenal door de prachtige natuur van Twente. Ook bestaat de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren in leuke plaatsjes in de buurt zoals Denekamp, Ootmarsum en de Lutte.

Pannenkoeken

Onbeperkt pannenkoeken eten met de keus uit meer dan 20 verschillende ingrediënten. Bij Actief Twente kan dat! Na de tocht worden hier ter plekke pannenkoeken voor jullie gebakken door twee professionele pannenkoekenbakkers van Pannenkoekhuis de Stroper. Er is keuze uit meer dan twintig verschillende ingrediënten en jullie mogen zoveel eten als jullie zelf willen! Er is voor iedere wat wils.

Drankjes

Bij pannenkoeken mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. Drankjes zijn verkrijgbaar bij onze ‘Bar Actief’ en worden op basis van werkelijk verbruik gefactureerd. Wil je van te voren precies weten hoeveel deze gezellige dag gaat kosten? Boek dan als extra het Open Bar arrangement als een van de extra’s en maak 2, 3 of 4 uur lang onbeperkt gebruik van koffie/thee/bier/fris/wijn voor een vaste prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken of je nog binnen het budget zit, want de prijzen zijn voor de tijd al berekend.

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 4,5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 25 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs als je gebruik maakt van een scooter/e-puch of chopper.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp