7 dagen per week geopend
Pukje piraat puzzeltocht

Pukje piraat puzzeltocht

Navigatiemateriaal
Routeboek en speluitleg
Leuke puzzels en raadsels
Lekkernijen voor onderweg
Prijs wanneer de schatkist wordt geopend

Boek nu

€ 12,50 per kind

Lekker wandelen met kids en onderweg bezig zijn? Ga op speurtocht met de puzzeltocht van Actief Twente!

Speur de aanwijzingen op en kraak de code van de schatkist!

Pukje Piraat heeft stiekem de code van onze schatkist veranderd, omdat ze alle cadeautjes zelf wil houden. Het is aan jullie de taak om de verschillende aanwijzingen op te sporen, de raadsels op te lossen en de code van de schatkist te kraken!

Met de geocache speurtocht maak je een leuke wandeling van circa 3 uur door het Singraven. Heel leuk om te doen voor kinderen!

Eerst een uitleg... ben je er klaar voor?

Je wordt ontvangen bij Actief Twente en hier krijg je uitleg zodat je goed voorbereid aan de speurtocht kunt beginnen. Je krijgt van ons een routeboek, Garmin, puzzels / raadsels, schepjes en een rugtas met lekkernijen en hierna kun je op pad!

Met behulp van een Garmin ga je op zoek naar kokers die op bepaalde coördinaten begraven liggen. Door op de juiste plaats te graven kun je de kokers met aanwijzingen opspeuren. Los de gevonden puzzels en raadsels op en uiteindelijk krijg je de code die ervoor zorgt dat de schatkist met cadeautjes opengaat! Lukt het jou om de code te kraken en de schatkist te openen?

Een erg leuke activiteit om samen met je kinderen te ondernemen!

Paperbag zoet

Onderweg wil je natuurlijk ook iets lekkers hebben voor tijdens je pauze. Deze paperbag bevat een blikje fris, een heerlijke candybar en een zakje chips! Wat wil je nog meer?!

Meer over Paperbag zoet

Prijzen en voorwaarden

  • De prijs is per kind
  • Volwassen begeleiders kunnen gratis deelnemen
  • Eventuele lekkernijen voor volwassenen kunnen ter plaatse worden bijgekocht
  • De wandeling duurt ongeveer 3 uur en is 5 kilometer lang

Boeken en meer informatie

Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Ervaar Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap vanaf jullie eigen locatie in de Amerikaanse schoolbus van Actief Twente voor een mooie route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek tijdens exclusieve rondleidingen het boerenleven bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij. En ga de uitdaging aan met een écht Twents spel: klootschieten! Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid voor jouw uitje.

Meer info & boeken
Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Beleef Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap op de scooter van Actief Twente voor een mooie toeristische route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek het boerenleven digitaal bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij tijdens een exclusieve rondleiding. Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid en karakter.

Meer info & boeken
City Game Münster

City Game Münster

Stap aan boord van onze Amerikaanse schoolbus en laat je verrassen door knotsgekke spelopdrachten in het betoverende Münster. Ontdek de stad op een unieke manier met de City Games. Een geweldige combinatie van avontuur en sightseeing voor een onvergetelijke ervaring. Mis dit niet!

Meer info & boeken
Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Stap op je voertuig en ga op weg naar het spannende avontuur van lasergamen. Via een mooie route kun je je alvast voorbereiden op de actie en sensatie van dit spel. Dit outdoor event is realistisch en heeft de perfecte spelbeleving.

Boek nu

€ 51,50

Meer info & boeken
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp