Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Uitje voor twee

Dagje uit voor twee

Early Bird Scooter Deal

Terwijl je van de koffie geniet, zetten wij buiten de scooter al voor je klaar. Voordat je vertrekt krijg je van ons een korte uitleg over de scooter zodat je onbezorgd en veilig op pad kunt.

Check het arrangement

Kano instaptocht

Kanovaren met z’n tweetjes? Of met een klein gezelschap? Maak gebruik van onze instaptijden en ga eens kanovaren!

Check de tochten

Brommer's kiek'n

Maak geheel in stijl kennis met de authentieke brommers tijdens een solextocht dwars door Twente, dé manier om van elke gelegenheid een speciale dag te maken.

Check het arrangement

Elektrische scooter

Elektrische scooters hebben geen CO2 uitstoot en maken bijna geen geluid, geniet van de stilte & schoonheid zonder het gebrom en de geur van een “normale scooter”.

Meer info

Geocaching per kickbike

Leuk uitje voor 2 of met je gezin: Op pad met de kickbike en ga geocachen! Kun jij met de GPS zoveel mogelijk schatten vinden?

Check het arrangement

Mountainbiken!

Kom mountainbiken in Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlakbij Beuningen ligt? Dit zorgt voor mooie klimmetjes en afdalingen. Er zijn ook routes die iets korter zijn en lekker door de bossen rijden.

Meer info

Scooter & Diner 'Gastvrij Twente'

Stap op een Italiaanse scooter en toer met een mooie route langs 3 geselecteerde restaurants voor in totaliteit een heerlijk 3-gangen diner.

Check het arrangement

Fiets & Diner 'Proef en Smaak'

Per fiets (verschillende types mogelijk!) op pad met onderweg lekker eten bij 3 verschillende restaurants. Een 3-gangen diner op wielen!

Check het arrangement

Relax op de Solex

Maak een tocht op een solex en ontdek alle bijzondere plekjes in Twente. Even heerlijk ongedwongen genieten op het nostalgische brommertje.

Check het arrangement

Scootertocht & Picknick

La vita é bella, oftewel, het leven is mooi! Ga heerlijk toeren op een Italiaanse scooter met achterop een picknickmand gevuld met Italiaanse lekkernijen.

Check het arrangement

Op pad door Twente met de fiets

Ga een dagje uit met een fiets (heel veel verschillende fietstypes mogelijk!) voorzien van een mooie route en ontdek het mooie Twente.

Check alle fietsmogelijkheden

Alle arrangementen voor 2

Heb je hierboven nog niet gevonden wat je zocht? Check dan hier alle arrangementen geschikt voor een dagje uit voor twee.

Check alle ideeën